(P) Amenajează-ți cu stil apartamentul cu ajutorul unui șemineu surprinzător de accesibil


Pentru a reuși o amenajare cu stil a apartamentului tău, desprinsă parcă, direct din cele mai renumite revistele de design decorativ care să trezească întreaga admirație a oaspeților tăi, nu trebuie să cheltuiești sume exorbitante de bani.


Cei de la PEFOC, firmă cu renume de peste 20 de ani în industria soluțiilor de încălzire alternativă din România, ne propun o gamă accesibilă de șeminee decorative, ideale inclusiv pentru locuința ta de la bloc.

Începând de la modelele de semineu electric, șeminee decorative care funcționează cu biocombustibil (bioetanol) și până la șemineele mobile de interior și exterior, pentru curte, terasă sau grădină, îți vei da seama că decorarea locuinței tale, se poate face cu foarte mult bun gust și fără să bagi în faliment bugetul familiei tale. 

Șemineul electric, deși mult mai ieftin decât un semineu lemne pefoc, nu va face compromisuri de la calitate, livrându-vă plusul de căldură de care aveți nevoie, dar și stilul pe care îl regăsiți în proiectele de amenajare propuse de revistele de specialitate, datorită finisajelor cu furnir de calitate superioară și a diversității de culori, tipare și modele, perfect personalizabile în funcție de preferințele fiecăruia dintre voi.

Acest tip de șemineu fals, fiind conectat la o sursă de curent, nu are nevoie de un burlan soba, se montează pe rigips, în zidărie, lipit direct de perete, la casă sau apartament, pentru a adăuga o notă autentică și un aspect inedit căminului tău.

Cu o adâncime de numai 250-280 mm și un design compact al cărui scop este economia de spațiu, șemineele electrice decorative se vor potrivi perfect în camera de zi, în birou sau în dormitor. Cu siguranță veți aprecia asamblarea rapidă și ușoară al unui produs care importă designului scandinav cu linii minimaliste și îl transpune cu succes, în povestea ta de amenajare. 

Dacă sunteți o persoană care preferă designul contemporan, veți sesiza imediat că după achiziționare și montaj, șemineul electric va deveni actorul principal din încăpere, înnobilând spațiul cu o atmosferă intimă și primitoare, atât pentru tine cât și pentru familie, prietenii dragi sau persoana iubită. În plus, modelul electric poate fi folosit și fără funcția de încălzire, contribuind la crearea unei atmosfere magice prin jocul de lumină al flăcărilor virtuale, și în serile calde de vară. 

Șemineele electrice sunt disponibile pentru toate gusturile, clientul putând să aleagă dintr-o paletă vastă de modele, cu variațiuni aproape inepuizabile în ceea ce privește dimensiunile, culorile (alb, gri, imitație stejar, nuc s.a.) și stilul (clasic, modern, elegant).

Grație designului compact, al asamblării facile și al greutății extrem de reduse, acestea pot fi mutate dintr-o cameră în alta, simplu și fără efort. 

Printre caracteristicile și beneficiile acestei soluții inedite de decor, ies în evidență câteva dintre cele mai importante, precum:

- ușurința la montaj (maximum 15 minute);

- display led cu opțiune de modificare a culorii flăcării;

- termostat de ambianță, reglabil (afisaj pe display);

- telecomandă pentru control de la distanță;

- capacitate de încălzire pentru aproximativ 30 mp;

- putere de încălzire reglabilă;

- protecție la supraîncălzire;

- utilizare și în modul display, doar flacăra, fără degajare de căldură (consum redus ~ 4W).

Pentru mai multe detalii și intrarea în contact cu unul dintre asistenți, site-ul oficial pefoc.ro vă întâmpină cu cele mai utile informații, dar și cu gama completă de șeminee decorative (electrice sau cu bioetanol) care surprind prin diferitele lor forme și prin modul în care pot fi îmbrăcate sau decorate, astfel încât locuința ta, să devină cu adevărat “acasă”!

related posts

Modifică setările cookies