(P) Avantajele celor care cumpără apartamente noi în Berceni


Apartamentele noi de vânzare din Berceni sunt extrem de populare între oamenii care doresc să cumpere un imobil în București. Prețul mic de achiziție, facilitățile din ansamblurile noi și apropierea de zone de interes variate sunt câteva dintre avantajele celor care se mută în Berceni. 

Tag-uri:

Iată 5 dintre avantajele de care se bucură locuitorii acestui cartier:

Cele mai mici prețuri din București

Potrivit unei analize imobiliare publicate de ANEVAR în trimestrul I din 2020, apartamentele din Berceni sunt printre cele mai ieftine din Capitală. Prețul mediu pe metru pătrat util este de 1.160 € pentru apartamentele de vânzare din acest cartier, în vreme ce media la nivelul Bucureștiului pentru prețul metru pătrat util este de 1.460 € în aceeași perioadă analizată. 

La o simplă căutare pe tophome.ro, găsim apartamente de două camere în Berceni de vânzare cu 62.475 €, aflate în cadrul unui ansamblu rezidențial construit în 2020, la doar două minute de Metrou și cu suprafață utilă de 59 mp.

Ansambluri rezidențiale noi

În ansamblurile rezidențiale noi te bucuri de toate facilitățile extrem de importante pentru confortul tău întrun oraș aglomerat precum Bucureștiul. Dezvoltatorii imobiliari au luat în calcul toate nevoile omului modern și includ în proiectelor toate elementele astfel încât să nu-ți lipsească nimic. 

Blocurile noi din Berceni includ locuri de parcare, spații de depozitare, pază și camere de supraveghere, locuri de joacă pentru copii și spații verzi pentru a încuraja socializarea în comunitatea ce se formează în cadrul unui ansamblu rezidențial.

Parcuri și spații verzi

Pe lângă faptul că Berceni este un cartier cu multe spații verzi ce înconjoară blocurile vechi și noi, în partea de nord se situează patru dintre cele mai frumoase parcuri din București. Ajungi rapid în Parcul Carol, Parcul Tineretului, Orășelul Copiilor și Parcul Natural Văcărești. 

Astfel, există alternative de petrecere a timpului liber în natură, atât pentru adulți, cât și pentru familiile cu copii mici. În doar câteva minute, pătrunzi întro altă lume - Delta Văcărești, unul dintre cele mai sălbatice și spectaculoase locuri din Capitală, unde ai ocazia să descoperi o faună și floră bogată.

Transport în comun

Un alt motiv pentru care oamenii se orientează către apartamente Berceni este existența magistralei de metrou Berceni - Pipera, dar și numeroase linii de transport STB care asigură legătura cu celelalte zone ale Bucureștiului. Cu alte cuvinte, pentru drumurile de zi cu zi, locuitorii din Berceni pot lăsa liniștiți în parcare mașinile personale.

Linia de metrou directă către Pipera este un mare avantaj pentru cei care au birourile în zona de nord a Capitalei, scurtând considerabil timpul petrecut cu deplasările zilnice dintre casă și serviciu. Mai puțin timp în trafic însemană mai mult timp liber în care să te bucuri de cele patru parcuri verzi din apropierea Berceniului. 

Spații comerciale 

Mutându-te într-un apartament din Berceni, vei avea foarte aproape piețe agroalimentare și magazine ale marilor lanțuri de retail, dar și magazine de cartier la câțiva pași de casă. În drum spre serviciu sau întorcându-te spre casă, găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți duce la serviciu sau pentru a prepara ceva proaspăt pentru cină.

Nu e nevoie să străbați orașul pentru lucrurile pe care ți le dorești. Indiferent că ai nevoie de o ținută nouă, de un cadou pentru o ocazie specială, de lucruri pentru decorat sau renovat apartamentul tău, în Berceni se află spații comerciale care acoperă toate aceste nevoi de achiziție. 

Oferta de apartamente noi din Berceni merită cercetată datorită tuturor acestor avantaje pe care cartierul le oferă locuitorilor săi. Cu siguranță vei găsi ceva potrivit stilului tău de viață și preferințelor tale.

related posts

Modifică setările cookies