(P) Cele mai frumoase 7 fotolii pentru sufrageria ta? Le poți comanda online!


Sufrageria este locul unde petreci momente frumoase alături de familie și prieteni sau chiar și singur, citind o carte, uitându-te la filmele preferate sau ascultând ploaia. 

Tag-uri:

De aceea, ar fi bine că această camera să fie amenajată în totalitate pe placul tău, până la cel mai mic detaliu. Sfatul nostru este să alegi mobilă de calitate și să nu faci vreun compromis, pentru a nu fi nevoie să o schimbi peste puțîn timp. Pentru a-ți veni în ajutor, in continuare îți prezentăm șapte modele de fotolii deosebite, dintre care îți poți alege preferatul sau preferatele. 

Fotoliu albastru închis Narmada 72/74/85 cm

Dacă vrei să adaugi o notă elegantă sufrageriei sau chiar dormitorului tău, acest fotoliu este ideal pentru ține. Are un cadru din lemn masiv de mesteacăn (de aici și aspectul deosebit) și tapițerie cu aspect de catifea. După cum poți observă și din imagine, oferă oricărui spațiu o notă elegantă și distinctă.

Fotoliu bej colorado

Mobilă în culori cât mai deschise este la mare căutare în ultimii ani, iar dacă se află și printre preferatele tale, acest fotoliu va fi perfect pentru ține. Este realizat din cadru din lemn masiv de stejar și PAL și are tapițerie din piele artificială de cea mai bună calitate. 

Fotoliu bej închis Felice 85 H/65/73 cm

Pentru persoanele care își doresc un fotoliu modern, dar care să aibă totuși o notă de elegantă, acesta reprezintă alegerea perfectă datorită combinației dintre design-ul picioarelor și materialul tapițeriei. Are o structura din lemn masiv de fag, PAL și multistrat, iar tapițeria are textura de catifea. 

Fotoliu bej Yamuna 78/85/100 c

Este un fotoliu extrem de comod, ideal pentru sufrageriile sau dormitoarele unde predomină nuanțele deschise, pentru că nu face notă discordantă. Datorită design-ului (în special picioarelor) are un aer ușor retro și va fi iubit de către majoritatea persoanelor.  

Fotoliu gri Eveline 81,5/74,5/74 cm

Adori mobilă de inspirație vintage? Atunci fotoliul acesta ți se va potrivi la perfecție! Ne duce cu gândul la mobilă din anii ‘50 și datorită culorii tapițeriei, este foarte simplu de asortat și de potrivit indiferent de cromatică predominantă a sufrageriei. Are un cadru din PAL și lemn masiv de pin, iar tapiseria este din catifea. 

Fotoliu negru piele naturală Twigo 104/52/85 cm

Fotoliile din piele naturală au avantajul de a se potrivi în orice sufragerie. De asemenea, se întrețîn foarte ușor și nu va trebui să îți faci griji în cazul în care se murdăresc, deoarece se pot curată foarte ușor. Acest fotoliu pe care ți-l propunem se potrivește cu precădere in sufrageriile moderne, unde este nevoie de un plus de elegantă oferit de mobilier cu tapițerie de piele. 

Fotoliu palm galben catifea 62/63/81​ cm

Încheiem lista de recomandări cu un fotoliu de inspirație vintage, care te va impresiona cu siguranță. Are o culoare deosebită și un imprimeu aparte, de care te vei îndrăgosti imediat. Îți garantăm că și invitații tăi îl vor adoră! 

În încheiere, sperăm că ți-au plăcut modelele recomandate de fotolii și că îl vei alege măcar pe unul dintre acestea pentru sufrageria ta! 

related posts

Modifică setările cookies