(P) Dacă ești adeptul eleganței desăvârșite, alege șemineul cu brâu din lemn


Nenumăratele opțiuni disponibile pe piața mai mult sau mai puțin specializată, ne îngreunează serios decizia pe care trebuie să o luăm cu privire la alegerea unui semineu lemne care să îmbine cu inteligență, eficiența la încălzire și bunul simț estetic.

Tag-uri:

Indiferent dacă este vorba despre un șemineu clasic sau despre o soba semineu internetul ne bombardează cu o sumedenie de modele din care îți va fi extrem de dificil să te hotărăști care îți place cel mai mult, dar și care să se potrivească cu stilul de amenajare al spațiului în care urmează să fie montat acesta.  

Conștienți de responsabilitatea cu care trebuie luată o astfel de decizie majoră pentru încălzirea căminului nostru, profesioniștii de la SemineeSibiu.ro ne vin în ajutor prezentându-ne o variantă elegantă de șemineu care se potrivește oricărui stil de locuință, printr-un element decorativ spectaculos: brâul de lemn sau cornișa de lemn (cum mai este cunoscut în industrie). Aceste elemente decorative sunt realizate din lemn de înaltă calitate, cornișele decorative fiind lipite cu adezivi speciali ce rezistă la temperaturicextreme. Sunt fabricate la toate dimensiunile pentru a se potrivi cu majoritatea tipurilor de focare pentru șeminee clasice sau pentru alte modele mai voluminoase de tip termosemineu.

Calitatea unui brâu de calitate superioară este determinaă de respectarea cu strictețe a procesului de uscare al lemnului folosit la construcția acestuia. Uscarea are loc într-un mediu controlat, în încăperi speciale care sunt prevăzute să conserve lemnul la un nivel optim de umiditate. În urma acestui tratament profesional, vor rezulta niste cornișe de lemn ce prezintă o culoare uniformă și linii drepte, fără imperfecțiuni sau ondulări inestetice ale lemnului. 

Pe lângă funcționalitatea și căldura oferite, un șemineu ornamentat cu brâuri decorative din lemn, va reuși să adauge acel plus de design oricărui stil de șemineu, potrivit chiar și pentru decorarea de șeminee electrice, putându-se integra cu ușurință în case ce propun un stil tradițional, clasic sau chiar și modern. Cornișele din lemn pot avea structură simplă sau profilată, potrivite pentru orice stil de șemineu la perete sau pe colț. Brâurile din lemn trebuie tratate cu substanțe ignifuge pentru protecție la foc.

Iar pentru a te putea convinge de efectul special și decorativ pe care o cornișă îl poate da unui șemineu pe lemne, intra pe site-ul prietenilor noștri de la semineesibiu.ro unde vei avea ocazia să vizualizezi o mulțime de modele de șeminee realizate de către aceștia, pe întregul teritoriu al țării. Modelele sunt proiecte reale ce au fost realizate în locuințele clienților conform dorințelor și gusturilor acestora, respectând cu strictețe anumiți parametri tehnici de siguranță și funcționalitate.

Alege șemineul perfect pentru căldura și povestea ideală de amenajare, așa cum ai admirat-o dintotdeauna în revistele de specialitate sau în visele tale. Șeminee Sibiu este o firmă specialiată în industria soluțiilor de încălzire alternativă, punându-vă la dispoziție servicii complete de montaj, produse și materiale profesionale pentru construcția de  șeminee pe lemne, sobe pe lemne, focare sau șeminee decorative care, îmbinate cu experiența vastă în domeniu, duc la o lucrare rezistentă, aspectuoasă și sigură pentru sănătatea familiei și integritatea locuinței tale.

related posts