(P) Ești pregătit să faci cunoștință cu atmosfera magică a unui șemineu electric?


Dacă ești în căutarea unei soluții alternative de încălzire și decorare cu stil a apartamentului tău și îți dorești să te încadrezi într-un buget mai mic, specialiștii de la ALEGO îți propun o gamă diversificată de seminee decorative ideale pentru locuința ta de la bloc.


Începând cu focare și șeminee electrice, șeminee ce funcționează cu biocombustibil (bioetanol), până la șeminee mobile de interior și exterior, pentru curte, terasă sau grădină.

În acest articol, vom trata pe scurt cele mai importante beneficii ale șemineului electric, un model ideal pentru orice locuință, pregătită să facă cunoștință cu ambianța și căldura oferite de către flacăra ultrarealistă. 

Această soluție, deși mai ieftină decât un șemineu clasic pe lemne, nu va face compromisuri de la calitate, livrându-vă căldura de care aveți nevoie, dar și stilul pe care îl regăsiți în proiectele de amenajare propuse de revistele de specialitate, datorită finisajelor cu furnir de calitate superioară și a diversității de culori, tipare și modele, perfect personalizabile în funcție de preferințele fiecăruia dintre voi. 

Acest tip de semineu fals, se montează pe rigips, în zidărie, lipit direct de perete, la casă sau apartament, pentru a adăuga o notă autentică și un aspect inedit căminului tău.

Cu o adâncime de numai 250-280mm și un design compact al cărui scop este economia de spațiu, șemineele electrice decorative se vor potrivi perfect în camera de zi, în birou sau în dormitor. Cu siguranță veți aprecia asamblarea rapidă și ușoară al unui produs care importă designului scandinav cu linii minimaliste și îl transpune cu succes, în povestea ta de amenajare. 

Dacă sunteți o persoană care preferă designul contemporan, veți sesiza imediat că după achiziționare și montaj, șemineul electric va deveni actorul principal din încăpere, înnobilând spațiul cu o atmosferă intimă și primitoare, atât pentru tine cât și pentru familie, prietenii dragi sau persoana iubită. În plus, modelul electric poate fi folosit și fără funcția de încălzire, contribuind la crearea unei atmosfere magice prin jocul de lumină al flăcărilor virtuale, și în serile calde de vară. 

Șemineele electrice sunt disponibile pentru toate gusturile, clientul putând să aleagă dintr-o paletă vastă de modele, cu variațiuni aproape inepuizabile în ceea ce privește dimensiunile, culorile (alb, gri, imitație stejar, nuc s.a.) și stilul (clasic, modern, elegant). Grație designului compact, al asamblării facile și al greutății extrem de reduse, acestea pot fi mutate dintr-o cameră în alta, simplu și fără efort. 

 

Printre caracteristicile și beneficiile acestor soluții practice și inedite, ies în evidență câteva, dintre cele mai importante, astfel:  

- ușurința la montaj (maximum 15 minute);

- display led cu opțiune de modificare a culorii flăcării;

- termostat de ambianță, reglabil (afișaj pe display);

- telecomandă pentru control de la distanță;

- capacitate de încălzire pentru aproximativ 30 mp;

- putere de încălzire reglabilă;

- protecție la supraîncălzire;

- utilizare și în modul display, doar flacăra, fără degajare de căldură (consum redus ~ 4W).

 

Pentru mai multe detalii și intrarea în contact direct cu unul dintre asistenții noștri, site-ul oficial ALEGO.RO vă întâmpină cu cele mai utile informații, dar și cu gama completă de șeminee decorative (electrice sau cu bioetaniol) care surprind prin diferitele lor forme și prin modul în care pot fi îmbrăcate sau decorate, astfel încât locuința ta, să devină cu adevărat “acasă”!

related posts

Modifică setările cookies