(P) Fototapetele de la Deco Perete au rol practic, nu doar estetic - top avantaje


În momentul în care începem să renovăm și ne dorim să o facem într-un timp scurt și fără prea mari bătăi de cap, fototapetul reprezintă o soluție viabilă. Vorbim de o modalitate prin care putem transforma cu ușurință orice încăpere.

Tag-uri:

Magazinul online Deco-Perete deține o colecție impresionantă de fototapete pe diverse teme, potrivite pentru orice încăpere. Dar să vedem în continuare cum ne poate ajuta concret folosirea unui fototapet pe perete.

Fototapetul schimbă aspectul camerei

Primul și probabil cel mai important rol al unui fototapet este cel de a transforma spațiul unde este aplicat. Fie că alegem să îl punem în living, dormitor, bucătărie, hol, baie sau birou, fototapetul are puterea de a modifica total aspectul încăperii.

Magazinul Deco Perete își întâmpină clienții cu o varietate de teme dintre care aceștia să poată alege fototapetul ce se potrivește mai bine decorului pentru care au optat. Sunt atât de multe variante încât alegerea nu are cum să fie una ușoară!

În cadrul site-ului regăsim fototapete pe teme precum flori, animale, design grafic, desene, basme, arhitectură, abstract, peisaje, hărți și lista poate continua în acest sens. Fie că optăm pentru un stil de decor modern, contemporan, industrial, romantic, rustic, vintage sau boem - Deco Perete are câte un fototapet pentru fiecare.

Cât de practic este fototapetul?

Pe lângă rolul de a îmbunătăți aspectul camerei, fototapetul poate fi folosit și pentru faptul că este foarte practic. Deco Perete pune la dispoziția clienților săi fototapete de calitate înaltă, la preț de importator. Acestea vin însoțite și de adezivul cu ajutorul căruia se aplică pe perete.

De fapt, fototapetele nu sunt destinate exclusiv pereților. Ele se pot aplica pe orice suprafață plană, fără denivelări. Pot fi aplicate pe mobilier, ușă sau orice alt corp.

Fototapetul este un produs ecologic și sigur. Acesta este realizat din materiale sigure, iar cerneala folosită respectă toate normele europene de siguranță, fapt pentru care poate fi aplicat chiar și în camera destinată copiilor.

Un alt avantaj al acestuia este rezistența în timp. Nu își modifică forma sau culoarea, așadar dacă optăm pentru un fototapet îl putem folosi o perioada îndelungată de timp. Se curăță ușor.

Ce ar mai fi de precizat este faptul că poate fi aplicat de către oricine. Nu este nevoie să apelăm la specialiști în amenajări interioare, o putem face chiar noi. Având la dispoziție adezivul aferent, nu trebuie decât să aplicăm rând pe rând fâșiile ce compun imaginea per ansamblu. Pot fi două, patru sau opt fâșii, în funcție de dimensiunea fototapetului. La fel de ușor poate fi și îndepărtat dacă la un moment dat dorim să îl înlocuim cu un alt model.

Întreg catalogul de modele de fototapete poate fi consultat accesând site-ul oficial al magazinului Deco Perete.

related posts

Modifică setările cookies