(P) Îți dorești un șemineu, dar locuiești la bloc? Iată câteva modele super-drăguțe și ieftine pentru apartament


Deși, cu toții ne-am dori să avem posibilitatea de a locui într-o casă spațioasă, cu o grădină frumoasă și piscină, foarte puțini dintre noi avem și posibilitățile materiale pentru acest vis. Din fericire, există și destule avantaje în a locui într-un apartament micuț, dar cochet la bloc. 


Cu o investiție minimă, poți reuși să-ți transformi apartamentul într-un veritabil sanctuar al confortului și bunului gust estetic, optând pentru instalarea unui semineu ieftin, dar care nu va face rabat de la calitate sau design spectaculos! 

Așadar, “șemineu la bloc” devine o idee super drăguță pentru oricine își dorește amenajarea living-ului, dormitorului, băii sau chiar a balconului, la un preț mai mult decât accesibil.  De la meșterii PEFOC, firmă 100% românească din Sibiu și specializată în comercializarea unei game întregi de șeminee potrivite pentru orice tip de locuință, aflăm că, evoluția tehnologică a adus câteva inovații în industria soluțiilor termice și de decor, ideale pentru apartamente.

Ce implică totuși, amplasarea unui șemineu într-un apartament? Înainte de toate, trebuie să știi că, modelele de semineu decorativ ieftin se împart pe mai multe categorii, astfel: șeminee pe gaz, șeminee electrice și bioșeminee.

Bioșemineul sau șemineul cu bioethanol

Acestea sunt ușor de integrat în orice tip de locuință și ard cu flacără reală, pe bază de bioetanol. Nu emană fum sau mirosuri deranjante în timpul arderii. Astfel, un bioșemineu nu necesită coș de fum sau evacuare exterioară. Aburii speciali emanați în timpul arderii sunt chiar benefici - îmbunătățesc calitatea aerului și creează o ambianță specială în cameră.

Șemineul pe gaz

Acestea sunt foarte asemănătoare cu focarele tradiționale pe lemne. Un șemineu pe gaz oferă căldură și un aspect deosebit apartamentului tău, dar poate, cel mai mare beneficiu este ușurința de a-l întreține, pentru că nu trebuie să cureți cenușă sau praf. De asemenea, nu trebuie alimentate cu combustibil. Pentru instalarea unui șemineu pe gaz este nevoie doar de o evacuare concentrică, precum cea a centralelor de apartament.

Este foarte simplu de utilizat, datorită telecomenzii cu care pornești și oprești șemineul, dar și reglezi temperatura. Pe lângă faptul că pot fi amplasate în orice tip de locuință, șemineele pe gaz se integrează ușor în diferite stiluri de amenajare. Vederea panoramică a flăcării, reușește să ofere o perspectivă romantică și elegantă, întregii camere.

Șemineele electrice

Șeminee electrice cu flacără 3D sunt foarte simplu de utilizat, acestea având nevoie doar de o priză pentru a fi conectate. Șemineele cu focar electric LED 3D pot încălzi spații de până la 30 mp și dispun de telecomandă care te ajută să reglezi flăcările care le imită fidel pe cele dintr-un șemineu clasic cu cos fum inox sau din cărămidă. 

Tehnologia 3D LED, timer-ul, termostatul pentru reglarea temperaturii sunt alte elemente incluse într-un un șemineu electric. În plus, acesta poate fi și extrem de econom. În modul fără căldură și doar cu funcția vizuală activă, un astfel de dispozitiv va putea să te coste lunar, chiar mai puțin decât consumul de energie al unui singur bec cu LED!

Toate aceste modele alături de o gamă completă de șeminee tradiționale pe lemne, pe gaz sau peleți, sobe noi cu design rustic sau modern, grătare de grădină, coșuri de fum premium și multe alte dispozitive și accesorii pentru casă și decor, pot fi găsite la un singur click distanță pe site-ul oficial pefoc.ro. Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!”, comandă on-line din confortul canapelei tale, soluțiile care ți se potrivesc și bucură-te de prețuri speciale la peste 9000 de produse dedicate universului termic, transport asigurat, consiliere gratuită și livrare promptă, oriunde în țară, în maximum 48 ore de la confirmarea comenzii! 

related posts

Modifică setările cookies