(P) Mobexpert inaugurează un nou magazin Concept Store în Baie Mare Value Centre


Mobexpert deschide joi, 29 septembrie, la Baia Mare, un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată se extinde, astfel, la 28 de magazine și parteneri la nivelul României. 


Mobexpert Baia Mare este al treilea magazin de tip Concept Store din seria celor 20 de magazine Mobexpert de mici dimensiuni ce sunt planificate pentru deschidere în următorii ani.

Proiectul Mobexpert Baia Mare a implicat o investiţie de aproximativ 600.000 euro, noul magazin având o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi. Mobexpert dorește să ofere produse de calitate la un preț corect, care să îmbunătățească viața clienților și să le transforme casele în acasă. 

Deschidem în Baia Mare un nou magazin Mobexpert tip Concept Store și ne continuăm strategia de expansiune națională a rețelei Mobexpert prin magazine de mici dimensiuni. Ne dorim să fim mai aproape de clienții noștri și să le oferim atât produse de calitate cât și consultanță specializată în amenajarea locuințelor. In plus, clienții vor putea beneficia de servicii de calitate superioară și mai ales de livrare rapidă”, a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert. 

Citiți continuarea pe www.protv.ro

related posts

Modifică setările cookies