(P) Momentele tale de răsfăț absolut sunt mult mai aproape decât credeai


Acest constant și repetitiv traseu între acasă-birou și invers, trebuie și poate fi întrerupt mai ales că, grijile cotidiene, stresul de la job sau orele pierdute în traficul aglomerat din jungla urbană, vor ajunge treptat să-ți consume și până la ultimul strop de energie.

Tag-uri:

Specialiștii  în materie de încălzire alternativă de la Pefoc, cu sediul central în Sibiu, ne vin în ajutor prezentându-ne o soluție care să reușească să ne scoată din monotonia zilelor ce par tot mai apăsătoare, prin amenajarea locuinței cu un semineu pefoc deosebit, pregătit să-ți transforme radical viața de după muncă, invintându-te la momente de evadare într-un sanctuar de relaxare și căldură, așa cum poate deveni și căminul tău. 

Indiferent de preferințele sau nevoile tale, alegerea unui șemineu clasic pe lemne sau al unui termoșemineu, după caz, care să se potrivească perfect în locuința ta, nu este o hotărâre simplă, dar de îndată ce ai stabilit împreună cu firma specializată aspectele tehnice ce țin de materialul de fabricație, suprafața de încălzit, alegerea celui mai bun producator cos fum inox sau distribuția căldurii și în camerele învecinate, nu mai rămâne decât să te întrebi, cum va arăta viitorul tău șemineu in casa ta?

Deși bugetul și preferințele personale sunt aspecte importante atunci când vine vorba de alegerea design-ului unui șemineu, nu mai puțin important este ca acesta să se integreze perfect în atmosfera și povestea arhitecturală a locuinței tale, astfel încât, casa să devină cu adevărat “acasă”.

În cazul în care locuința ta este dominată de liniile clare și mobilierul minimalist, atunci șemineul modern se potrivește perfect. Focarul este îmbrăcat în același material ca și hota, de sus până jos, cu puține elemente decorative.

Poate fi prevăzut cu un spațiu special pentru depozitarea lemnelor, integrat în construcția șemineului, o soluție pe cât de practică, pe atât de stilată. Un șemineu modern poate avea sticlă ce se continuă și pe colț, oferind o vedere amplă asupra flăcărilor, aspect care va marca triumfător la capitolul impresie artistică.

Pentru un conservator cu o locuință amenajată în nemuritorul stil clasic, șemineul poate fi asortat cu brâuri din lemn, îmbrăcat cu piatră naturală sau marmură cu inserții fine. Culorile naturale sau neutre, sunt ideale pentru a marca vizual șemineul ce va deveni centrul principal de atracție al încăperii. De asemenea, și un șemineu clasic poate fi prevăzut cu un mic spațiu de depozitare al lemnelor, iar ușa acestuia poate fi atât standard, cât și prismatică sau semirotundă.

În schimb, cei mai mulți dintre clienți optează pentru variantele de șemineu rustic. Este o alegere preferată și datorită faptului că, rusticul nu se demodează în timp, fiind un stil care va rezista indiferent de trendurile vremelnice.

Poate și din acest motiv, stilul rustic a început să-și capete tot mai mulți fani și în rândul clienților cu locuințe la oraș, și nu doar în amenajarea de cabane sau case de vacanță la țară, unde, fiecare cos fum pare că te invită în atmosfera caldă de odinioară al satului românesc.

Deoarece în stilul rustic predomină din plin lemnul, focarul poate fi îmbrăcat în cărămidă decorativă, marmură, piatră naturală sau integrat într-un perete. Cu brâuri din lemn sau fără, accesorizat cu suporturi pentru lemne și de întreținere, din fier, orice focar este ușor de adaptat stilului rustic.

Momentele tale de răsfăț sunt mult mai aproape decât credeai, așa că, nu ezita să contactezi echipa Pefoc.ro pentru consultanță gratuită și o mulțime de sfaturi utile, soluții diverse de încălzire și montaj profesional, care să te ajute să-ți alegi cu inspirație, șemineul tău perfect.

related posts

Modifică setările cookies