(P) Rescrie povestea căminului tău cu un condei la fel de magic precum jocul mistic al flăcărilor dintr-un șemineu.


Pierduți în blogurile și paginile de profil ale celor mai apreciate edituri sau pe conturile celor mai renumiți specialiști în materie de design și decor interior, descoperim cu încântare că un semineu lemne poate acoperi mult mai mult decât simpla nevoie de încălzire.

Tag-uri:

Grație versatilității sale și a îmbunătățirilor constante, venite dinspre producătorii de specialitate, conectați în permanență la nevoile clienților, șemineele au evoluat împreună cu trendurile și gusturile noastre estetice, devenind astăzi un element central, capabil de unul singur să înnobileze cu multitudinea sa de stiluri și să rescrie povești arhitecturale inedite, cu un condei la fel de magic, precum jocul mistic al flăcărilor de pe pereții living-ului tău.  

Iar dacă te simți puțin copleșit de perspectiva de a alege acel model care să se potrivească perfect cu stilul locuinței tale, sibienii de la Pefoc, firmă autohtonă cu renume dovedit în zona de comercializare și montaj soluții de încălzire alternativă, sunt aici să ne ajute, prezentându-ne o variantă elegantă de șemineu care merge la sigur și care se potrivește oricărei locuințe, indiferent de stilul ales, grație aplicării unui element decorativ deosebit și extrem de popular în construcțiile de șeminee: brâul de lemn sau cornișa din lemn. 

Respectând un proces migălos și o serie strictă de reguli constructie semineu, aceste componente estetice sunt realizate din lemn de cea mai bună calitate și se lipesc cu adezivi speciali, rezistenți la temperaturi dintre cele mai extreme. Sunt fabricate pe diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu majoritatea tipurilor de focare existente pe piața de specialitate. Așa cum spuneam, calitatea unui brâu din lemn este condiționată de respectarea cu strictețe a procesului de uscare al lemnului folosit în construcția acestuia. Uscarea are loc într-un mediu controlat, încăperi speciale care sunt prevăzute să conserve lemnul la un nivel optim de umiditate, fără să se depășească nivelul de 6-8%. În urma acestui tratament profesional, vor rezulta niște cornișe de lemn, colorate uniform și fără imperfecțiuni sau ondulări inestetice.

Mai mult decât atât, pe lângă funcționalitatea și căldura oferită, un șemineu ornamentat cu brâuri decorative din lemn va reuși să adauge un plus de design oricărui stil de șemineu, putându-se integra cu ușurință în case care urmează un stil tradițional, clasic sau chiar și modern. Cornișele din lemn pot avea structură simplă sau profilată, potrivite pentru orice stil de șemineu la perete sau pe colț. Iar pentru și mai multă siguranță, brâurile din lemn vor fi tratate cu soluții ignifuge care să elimine riscul aprinderii accidentale la foc.

Te poți convinge singur de efectul special și inedit pe care o cornișă de lemn îl poate da unui șemineu, intrând direct pe site-ul Pefoc.ro unde vei avea acces la o multitudine de șeminee realizate pe întreg teritoriul țării. Modelele sunt proiecte reale, ce au fost realizate în locuințele clienților, șemineele fiind construite conform dorințelor și gusturilor acestora, respectând cu strictețe o serie de parametri tehnici de siguranță și funcționalitate.

Pefoc este o firmă specializată în comercializarea și montajul soluțiilor de încălzire alternativă, punându-vă la dispoziție produse și materiale profesionale pentru construcția șemineelor de toate tipurile, locul perfect pentru alegerea unei sobe pe lemne, focare, modele de cos de fum ceramic pret sau alte detalii și servicii dedicate universului termicelor care, îmbinate cu experiența vastă în domeniu, duc la o lucrare rezistentă, aspectuoasă și de calitate superioară.

related posts

Modifică setările cookies