(P) Schimbă hornul vechi al casei cu un coș de fum ceramic HOCH profesional


Tag-uri:

Dacă te îngrijorează că hornul casei tale este destul de vechi și nu mai oferă randamentul de altă dată sau pur și simplu ești genul de persoană care pune pe primul loc, siguranța căminului și a familiei, atunci, înseamnă că a sosit momentul schimbării - fă un upgrade pentru care îți vor mulțumi peste generații, inclusiv copiii nepoților tăi! 

Un cos de fum ceramic HOCH Universal este soluția profesională care te va ajuta să adormi departe de grija pericolelor precum intoxicațiile de fum sau chiar a incendiilor accidentale. Acesta reprezintă etalonul nemțesc pentru siguranța garantată de tehnologiile de ultimă generație în domeniul soluțiilor de evacuare a fumului și a gazelor arse din dispozitivele termice. Acum este disponibil și în oferta specialistilor sibieni de la PEFOC, meșteri desăvârșiți, cu peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al coșurilor de fum de toate tipurile.  

Când vorbim despre burlane cos fum premium, ne referim la soluții care sunt esențiale pentru bucuria avantajelor confortabile ale unei sobe, șemineu sau ale unei centrale pe lemne, dar care sunt responsabile și cu adăugarea unui caracter deosebit, fiecărei locuințe. Un coș de fum extrem de murdar, supus unei izolații precare și a unor eventuale scurgeri de aer, este mai puțin eficient decât unul proiectat cu grijă și realizat din materiale de calitate superioară.

De aceea, pentru funcționarea în parametri optimi, la fel de important ca șemineul sau soba pentru încălzirea casei, este și coșul de fum. De calitatatea acestuia ve depinde evacuarea cu succes a gazelor arse și al fumului din focar. Și pentru a face totul într-un mod profesionist, veți avea nevoie de un coș de fum profesional alături de o soluție de racordare premium a sursei termice, așa cum este și sistemul german de coș fum ceramic HOCH!

Sistemul de fum triplu strat universal de la Hoch este un sistem modern de evacuare a gazelor, conceput și perfecționat de renumitul producător german HART Keramik, care se bucură de are o tradiție de peste 300 de ani în domeniu. De asemenea, acesta este supus unor controale stricte ale calității în construcție, îndeplinind standarde ridicate la cerințele europene în materie de soluții termice. 

De ce e important să alegi un coș de fum profesional?

Coșul de fum este cel mai important element dintr-o instalație termică, fiind expus constant  la temperaturi extreme, rolul său de evacuator al gazelor toxice devenind astfel, unul vital! De aceea, e foarte importantă alegerea unui coș de fum profesional, adică unul care să își facă treaba cât mai bine și pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

În plus, trebuie să știți că o trusa curatat horn este exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă putea bucura de sistemul de coș de fum pe termen lung, care trebuie obligatoriu să fie montat, curățat și întreținut corespunzător. Grație experienței profesionale îndelungate în domeniu, echipa PEFOC este pregătită să vă ofere toate aceste servicii la cele mai înalte standarde de calitate.

În același timp, aveți la dispoziție și o selecție vastă de accesorii pentru întreținerea coșurilor de fum și a surselor termice, reprezentate de diferite soluții: prafuri speciale și concentrate chimice, pliculețe, spray-uri, buturugi de întreținere sau pastile concentrate. Nu lăsați coșul de fum să funcționeze din inerție – el trebuie întreținut periodic cel puțin de două ori pe an, pentru a vă asigura randamentul de care aveți nevoie evacuării fumului în siguranță. Așadar, alegând coșurile de fum ceramice HOCH Universal, veți profita de fapt, de unul dintre cele mai performante și durabile sisteme profesionale disponibile la ora actuală pe piața de specialitate din România.

related posts

Modifică setările cookies