(P) Șeminee electrice pentru o atmosferă idilică în propriul apartament la bloc


Șemineul nu mai este de mult un lux, așa că, este timpul să adaugi căldură și frumusețe locuinței tale, cu ajutorul unui șemineu decorativ special. 

Tag-uri:

Dintre toate soluțiile de încălzire, șemineul electric este varianta cea mai potrivită și necostisitoare pentru cei care își doresc confortul termic la costuri mici și minimum de efort. Acesta este versatil și se poate monta ușor în orice spațiu, fie că este vorba despre un apartament la bloc sau o locuință la casă. 

Astfel, dacă nu te simți pregătit pentru montarea unui semineu pe lemne, pe gaz sau al unui termoșemineu, cea mai simplă și convenabilă soluție devine șemineul electric. Acesta nu necesită curățare, întreținere specială și se instalează rapid în apropierea unei prize care să asigure alimentarea acestuia cu energie. Acest tip de șemineu nu necesită construcția unui coș de fum pentru evacuarea fumului și poate fi instalat chiar și în cele mai mici încăperi, dat fiind că dimensiunile acestuia sunt mult mai mici față de șemineele clasice. 

Profesioniștii soluțiilor de încălzire alternativă de la PEFOC, cu sediul central la Sibiu și acoperire națională prin intermediul meșterilor afiliați din întreaga țară, ne propun cel mai ieftin semineu electric, disponibil din gama modelelor ideale pentru orice tip de amenajare interioară, de la cele în stil clasic, până la cele mai moderne sau elegante spații de locuit. De aceea, atunci când vrei să găsești un șemineu potrivit, este important să ții cont de mobilierul și elementele decorative din încăperea în care vrei să montezi sistemul de încălzire. 

Șeminee electrice pentru o atmosferă idilică în propriul apartament la bloc

Deși sunt apreciate pentru rolul lor decorativ, șemineele din această categorie sunt o alternativă necostisitoare la clasicul focar semineu lemne. Astfel, șemineul electric poate asigura inclusiv acel plus de confort termic de care ai nevoie, având posibilitatea de a păstra un echilibru între randamentul oferit și consumul de energie electrică. Aceste produse sunt realizate cu materiale specializate, care nu se supraîncălzesc și nu prezintă niciun risc pentru casa ta, protejându-ți de pericole, copiii sau animalele de companie. 

Fiecare șemineu este prevăzut cu un termostat, ceea ce îți permite să controlezi temperatura din încăpere cu ușurință. De asemenea, termostatul contribuie la scăderea consumului de energie, facturile la electricitate fiind mai mici. Iar dacă îți dorești și mai mult confort, poți opta pentru un model dotat cu telecomandă. Aceasta îți permite să setezi temperatura dorită în timp ce te relaxezi pe canapea, vizionezi un film sau te odihnești pur și simplu.

Un alt aspect esențial este redarea jocului de flăcări pe care îl oferă un șemineu pe lemne. Un șemineu electric de calitate te poate încânta cu acest efect vizual deosebit, oferindu-ți senzația autentică a focului din interiorul focarului. În plus, unele modele pot genera și sunetul specific lemnelor care ard, atmosfera creată fiind cu adevărat specială.

În ceea ce privește montajul, ai mai multe opțiuni. Unele modele se pot integra în mobilier, în timp ce altele pot fi montate direct pe perete. Indiferent de varianta pe care o preferi, trebuie să ai în vedere forma, dimensiunile și destinația șemineului pentru a nu întâmpina probleme la montaj. Iar dacă îți dorești să instalezi șemineul de unul singur, nu trebuie decât să urmezi cu strictețe specificațiile tehnice care însoțesc produsul. 

Pefoc.ro îți poate oferi toate informațiile de care ai nevoie despre universul fascinant al șemineelor decorative. Cu ajutorul sfaturilor primite de la specialiștii săi vei putea alege din stoc propriu, modelul de șemineu responsabil cu armonia, căldură și bucuria casei tale!

related posts

Modifică setările cookies