(P) Șemineul electric - plusează cu eleganță și confort atmosfera apartamentului tău!


Tag-uri:

Imaginează-ți senzația magică, tipică unui șemineu pe lemne sau atmosfera îmbietoare redată de soba pe lemne din casa caldă, plină de amintiri a bunicilor, direct în mijlocul sufrageriei tale de la bloc. Dacă experimentarea acestui sentiment în intimitatea propriului apartament ți se pare imposibilă, profesioniștii cu peste două decenii de activitate în domeniul soluțiilor termice neconvenționale de la PEFOC, te vor ajuta să-ți transformi visele în realitate, prezentându-ți conceptul de șemineu electric, o alternativă la clasicul șemineu pe lemne cu care te poți bucura de momente autentice, dar fără stresul provocat de montajul dificil sau de costurile mari de achiziție. 

Un semineu electric sau șemineul 3D este mai accesibil ca și preț, dar fără să se abată de la aspectul deosebit și atmosfera specială, care reușește să imprime personalitate și eleganță locuinței tale, făcând-o cu adevărat “acasă”. Deși beneficiază de tehnologie modernă de ultimă generație, șemineele 3D se pot achiziționa la costuri atât de mici, încât vei avea impresia că prețul unui astfel de dispozitiv este o ofertă de Black Friday pe tot parcursul anului. Pe lângă faptul că se elimină efortul și cheltuielile cu elemente tipice de racordare ale unui focar clasic, montajul șemineului electric este extrem de facil, putând fi realizat cu ușurință de către oricine cu minime cunoștințe tehnice. 

Ceea ce este și mai atrăgător la un șemineu electric este consumul care se menține în limite reduse, având în vedere că acesta nu funcționează pe bază de combustibili solizi sau gazoși precum în cazul unui semineu pe lemne, consumând doar o mică parte din curentul electric deservit locuinței. Pentru că oferta completă PEFOC este una care nu poate fi descrisă într-un singur articol,  în rândurile de mai jos, am pregătit o listă cu modelele care ne-au atras cel mai mult atenția: 

Modelele pe alb sunt șemineele care se potrivesc în orice locuință modernă, oferind suficientă luminozitate și compatibilitate generoasă la combinațiile de mobilă și decorul general. Consumul este redus la circa 4-10W, echivalentul unui singur bec economic.

Wenge este o culoare mai sobră, adresată locuințelor cu tendințe rustice, dar care păstrează o linie contemporană. Modelele cu această nuanță de culoare sunt perfecte pentru amenajarea cabanelor sau a caselor de vacanță din mijlocul naturii.

Personal noi rămânem fideli negrului, această non-culoare elegantă ce marchează clasicul și atemporalul. Preferată și de majoritatea clienților, negrul este cea mai aleasă nuanță pentru un șemineu electric 3D datorită simplității și diversității în privința accesorizării și decorării locuinței. Pe scurt, negrul merge cu orice!

Dar un șemineu decorativ poate fi ales și pe baza avantajelor practice, astfel, cele incorporabile devin natural tipurile preferate de șeminee false întrucât, permit amplasarea lor facilă după gustul clientului în construcții ușoare și simple (cum sunt cele din ghips-carton). Investiția este deloc costisitoare, în timp ce rezultatul este unul spectaculos.

Un model special de șemineu este cel cu piatră. Acesta va conferi autenticitate și stil oricărei încăperi amenajate în tendințe rustice și tradiționale. Designul unui astfel de șemineu este special, transformându-l cu ușurință în atracția principală a spațiului unde va fi amplasat. 

Cei de la Pefoc sunt capabili să pună la dispoziție din stoc propriu, o gamă variată de modele decorative electrice, potrivite pentru o casă sau un apartament cochet la bloc, înnobilând orice încăpere cu eleganța și plusul lor subtil de căldură. În oferta lor găsim și numeroase modele de șeminee clasice pe lemne sau pe gaz, cu dimensiuni diferite, începând cu șeminee compacte, până la șeminee de dimensiuni mai mari, încadrate cu portal sau placate cu diferite materiale decorative. Produsele beneficiază de garanția calității, se livrează gratuit oriunde în țară și sunt disponibile în 48 de ore de la comandă. 

related posts

Modifică setările cookies