(P) Specialiștii recomandă sobele premium venite de la meșterii sibieni!


Tag-uri: #casa #desing

Contrar aparențelor, cea mai buna soba pe lemne poate să reprezinte metoda perfectă de încălzire în funcție de nevoile sau de profilul casei tale. Dacă ești un om hotărât și îți dorești să achiziționezi sau să-ți schimbi vechea sobă, în rândurile următoare vei putea afla de la specialiștii sibieni de la PEFOC.ro care sunt cele mai importante aspecte de urmărit atunci când ești în căutarea unei soluții de calitate superioară, care să-ți țină casa și familia în deplină siguranță și confort.

În primul rând, trebuie să-ți cunoști nevoile și așteptările de la o astfel de sobă. Folosită cu precădere pentru încălzirea unei singure încăperi, dacă îți dorești o variantă care să îți asigure încălzirea întregii locuințe, va trebui să iei în considerare înainte de montaj, că aceste tipuri de sobe vor fi construite diferit, pentru a putea fi integrat și sistemul de țevi și calorifere prin care va circula agentul termic, funcționând pe principiul asemănător unei centrale clasice sau al renumitului semineu baia mare de tip centrală. În acest sens, din punct de vedere financiar, pe lângă soba propriu-zisă va trebui să aloci și un buget pentru țevile și caloriferele care vor urma să fie instalate. 

Următorul lucru înainte de achiziție, constă în calcularea și verificarea puterii necesare locuinței pe care urmează să o încălzești. Puterea măsurată în Kw/oră se va stabili în funcție de spațiul și dimensiunile exacte ale camerelor sau a întregii case, dar acest factor nu este singular. Tiparul de temperatură din sezonul rece specific regiunii geografice în care locuiești, alături de gradul de izolare termică a locuinței tale, reprezintă alți factori externi care vor influența necesarul de putere. Sfatul specialiștilor de la PEFOC este să investești mai întâi în îmbunătățirea izolației casei pentru a eficientiza la maximum randamentul și a reduce pe cât posibil, eventualele pierderi nedorite de căldură și risipa de bani. 

În general, sobele de pe piața de specialitate sunt prevăzute să livreze între 5Kw și 10 Kw pe oră. Aceste valori sunt însă afișate de producător în condiții ideale de utilizare, dar fiindcă în realitate este greu să îndeplinești parametri optimi de performanță energetică pentru casa ta, cel mai inspirat lucru este să alegi o sobă care să-ți ofere o putere puțin mai mare decât ai avea nevoie pe hârtie. De exemplu, dacă ai nevoie de o putere de 4-5 Kw, ar fi bine să-ți achiziționezi un model cu o putere nominală de 7-8 Kw. Pe termen lung vei descoperi că aceasta a fost o alegere inteligentă și că nu trebuie să înduri de exemplu, frigul unei ierni mai lungi și mai aprige decât de obicei. 

Pentru că alegerea unei sobe de calitate poate să fie mai ușoară dacă este produsă de o echipă de profesioniști cu zeci de ani de experiența și mii de proiecte livrate cu succes, PEFOC devine aproape firesc soluția perfectă pentru confortul tău, al căminului și al familiei tale. Orice specialist care deține un blog design interior, cu siguranță ar avea plăcerea și suficiente argumente să-ți recomande gama diversificată de sobe pe lemne, șeminee, focare premium, termoșeminee, coșuri de fum profesionale sau alte produse și accesorii din universul încălzirii neconvenționale. 

Profesioniștii din Sibiu sunt pregătiți oricând să te ajute cu servicii profesionale de montaj, sfaturi utile și informații practice. În plus, transportul în țară este gratuit iar produsele de calitate verificată, beneficiază de garanție extinsă de până la 10 ani. 

 

related posts

Modifică setările cookies