Unde ar trebui să ținem mașina de spălat. Dezbaterea care a împărțit internetul în două


O femeie a stârnit o adevărată controversă online având drept subiect locul din casă în care ar trebui să ținem mașina de spălat.


Melis, o utilizatoare de Twitter din Germania, a postat imagini cu mașina sa de spălat, instalată lângă toaletă, în baie, alături de comentariul: ”Este cel mai normal lucru”.

Citește și: Adela Pârvu ne spune care sunt tendințele anului 2019 în amenajarea locuinței

Comentariul ei a șocant mulți utilizatori din Marea Britanie, mulți dintre aceștia recunoscând însă că femeia are dreptate și acum, că au aflat acest lucru, se simt ”proști”.

Postarea a avut peste 60.000 de like-uri, devenind virală pe măsură ce tot mai mulți oameni au recunoscut că ”nu are niciun sens” să-ți ții mașina de spălat rufe în bucătărie.

”Are sens ca mașina de spălat să se afle în baie și nu pot spune de ce noi, britanicii, o ținem în bucătărie”.

”OMG, ce? Eu o țin în bucătărie și mi se pare cel mai normal lucru”.

Alt utilizator de Twitter a subliniat: ”Îți imaginezi cum ar fi să-ți dai hainele jos și să le pui direct în mașina de spălat... genial”.

Unii au replicat: ”Ok, Marea Britanie este mică. Băile noastre abia au loc de o persoană, darămite să mai pui în ele o întreagă mașină de spălat”.

Un utilizator de Twitter din Suedia a intervenit în discuție: ”Voi, britanicii, sunteți ciudați. Noi ținem mașina de spălat în baie”.

În discuție a intervenit și prezentatoarea TV Kirsty Allsopp, care a spus: ”Este dezgustător, una dintre misiunile vieții mele este să scot mașinile de spălat din bucătăriile oamenilor”.

Foto. Twitter

Vezi și: Mituri despre dezvoltarea bebelușilor

related posts

Modifică setările cookies