(P) Vara este momentul perfect pentru montajul din timp al viitorului tău șemineu, la prețuri mai mici decât în restul anului!


Dacă e să ne luăm după vorba plină de tâlc a românului: “omul gospodar își face vara sanie și iarna, car!” tot așa ar trebui să ne pregătim din timp și să profităm de prețurile mai mici din perioada verii la soluțiile termice alternative! 

Tag-uri:

Unul dintre cele mai importante aspecte când ne gândim la confortul unui cămin este legat obligatoriu de sistemul clasic de încălzire - cel care asigură necesarul termic pentru întreaga locuință. Indiferent de sursa de încălzire aleasă, fie că vorbim despre o sobă pe lemne sau despre clasicele seminee, trebuie să te asiguri că beneficiezi de căldură, confort, siguranță și un consum cât mai eficient. 

Specialiștii sibieni de la PEFOC.ro, cu experiența lor vastă și renume pozitiv în industria soluțiilor alternative de încălzire din România, ne recomandă magicul și “nemuritorul” șemineu pe lemne! Reinventat și îmbunătățit constant, șemineul a ajuns să îmbine randamentul termic superior, cu designul spectaculos, ce reușește să atragă instant toate privirile și să transforme locuința ta, într-un sanctuar scăldat în căldura focului de lemne și al confortului total. 

Indiferent de stilul ales, acesta va fi responsabil cu îmblânzirea nopților reci, creând o atmosferă care te va face să te simți cu adevărat „acasă”. În plus, cel mai bun semineu pe lemne, dacă este construit cu ajutor specializat și materiale de calitate, te va recompensa cu o serie de beneficii pe care, extrem de puține alte soluții de încălzire disponibile pe piața termicelor, ți le pot oferi!

Șemineul este ideal pentru orice tip de locuință chiar și la bloc. De exemplu, cei care dețin un apartament, ignoră posibilitatea instalării unui șemineu, neștiind că există pe piață o gamă variată de șeminee electrice sau cu bioethanol, care imită perfect senzația unui șemineu clasic pe lemne, dar la costuri mult mai mici. Iar dacă vrei și randamentul specific unei centrale clasice de apartament, șemineele pe gaz reprezintă cea mai bună alegere. Fiind ușor de instalat și de întreținut, acest tip de șemineu nu presupune construcția unui coș tradițional de fum, ci doar o evacuare concentrică pentru eliminarea gazelor arse, asemenea centralelor clasice pe gaz.

Șemineele sunt o sursă primară excelentă de căldură, dar și un element decorativ inedit, care va contribui inclusiv la creșterea valorii de piață a locuinței tale. Dacă îți dorești un șemineu ca sursă principală de încălzire și apă caldă, specialiștii de la Pefoc îți recomandă un termosemineu. Acesta îndeplinește în același timp, funcțiile unui șemineu și a unei centrale termice. Șemineele de tip centrală asigură necesarul de căldură pentru întreaga locuință, dar încălzesc și apa menajeră în calorifere sau pardoseală. De asemenea, termoșemineele pot fi racordate în paralel cu alte sisteme de încălzire, printre care panouri solare, centrale pe gaz sau pe lemne. 

Indiferent că funcționează în regim propriu sau concomitent cu alte surse de încălzire, termoșemineele te vor ajuta să faci economii semnificative. Soluțiile termice propuse de meșterii din Sibiu îți oferă șansa de a recrea momentele petrecute în copilărie, în casa caldă și primitoare a bunicilor de la țară. Astfel, dacă locuiești la casă, poți opta pentru șeminee premium sau sobe noi pe lemne cu design rustic, soluții care te vor purta senzorial în vremuri care ți-au fost atât de dragi. 

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele avantaje de a-ți procura din timp un șemineu de calitate superioară. Indiferent dacă locuiești la casă sau la bloc, magazinul online pefoc.ro îți pune la dispoziție o gamă generoasă de termoșeminee, șeminee pe lemne, pe peleți, gaz, electrice sau cu bioetanol, dar și servicii profesionale de montaj, materiale și alte accesorii specifice universului alternativ de încălzire. Sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” meșterii sibieni îți vor oferi tot ce ai nevoie pentru a experimenta un nivel superior al relaxării, siguranței și confortului termic absolut.

related posts

Modifică setările cookies