Horoscopul zilnic 26 noiembrie 2019. Fecioarele întâlnesc o persoană specială, ce se întâmplă cu Racii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 26 noiembrie 2019.


Berbec

Astăzi Venus, micul benefic, își face intrarea în sectorul carierei și în următoarea perioadă începe să aducă mici șanse și oportunități. Tot astăzi se formează Luna Nouă din Săgetător, care îți deschide noi etape în alegerea unui drum în viață, prin consolidarea reputației socio-profesionale.

Taur

Venus, guvernatorul tău, își face intrarea astăzi în Capricorn, în sectorul studiilor și va aduce succese la examene sau dacă ești singură, poate să-ți aducă un partener din străinătate. Tot astăzi se formează Luna Nouă din Săgetător, care îți deschide noi etape în tot ceea ce înseamnă resurse financiare în comun cu partenerul, dar și în relațiile intime.

Gemeni

Astăzi Venus, micul benefic, își începe traseul prin Capricorn, prin casa avantajelor materiale și a bunurilor deținute în comun cu partenerul sau cu alți terți. Vei observa o îmbunătățire a situației financiare, prin aportul partenerului, iar în sectorul intim vei avea parte de mai multe clipe romantice. Tot astăzi se formează Luna Nouă din Săgetător, care îți deschide o nouă etapă în cuplu sau în relațiile parteneriale din sfera profesională.

Rac

Astăzi micul benefic, Venus, își face intrarea în Capricorn, în casa cuplului și a mariajului, semn ca în următoarea perioadă vei avea parte de armonie în cuplu sau de îmbunătățirea relațiilor. Tot astăzi se formează și Luna Nouă din Săgetător, care îți deschide o nouă etapă la locul de muncă sau dacă nu ai loc de muncă, ai toate șansele să primești o ofertă, care să te mulțumească.

Leu

Astăzi Venus, micul benefic și guvernatorul casei carierei, își face intrarea în casa muncii și a sănătății, unde vei observa o ameliorare a stării de sănătate, daca ai avut probleme medicale, iar la locul de muncă îți vei îndeplini sarcinile cu mai multă ușurință. Tot astăzi se formează Luna Nouă din Săgetător, care îți deschide o nouă etapă în sfera sentimentală.

Fecioară

Astăzi Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia Capricorn, respectiv în sectorul sentimental, semn ca te vei bucura de clipe romantice alături de partener sau dacă ești singură poți întâlni o persoană pe placul tău. Tot astăzi se formează și Luna Nouă din Săgetător, care anunță o noua etapă în viața de familie sau într-o investiție imobiliară profitabilă.

Balanță

Astăzi Venus, guvernatorul tău, pășește în Capricorn, în sectorul familie și locuință, semn că în următoarea perioadă se pot îmbunătăți relațiile cu membrii familiei sau poți începe renovarea/redecorarea locuinței. Tot astăzi se formează și Luna Nouă din Săgetător, care anunță noi începuturi dacă vrei să acumulezi cunoștințe, să te înscrii la diverse cursuri, iar relația cu frații poate să se îmbunătățească.

Scorpion

Astăzi Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia Capricorn, în sectorul comunicării și al acumulării cunoștintelor, semn că în următoarea perioadă vei avea noroc la informații și vei învăța mult mai ușor. Tot astăzi se formează Luna Nouă din Săgetător, care anunță noi începuturi în sectorul financiar, al administrării banilor.

Săgetător

Astăzi Venus, micul benefic, își face intrarea în zona financiară, semn că în următoarea perioadă ți se va îmbunătăți situația financiară sau vei avea noroc la bani, la încheierea unor contracte profitabile. Tot astăzi se formează Luna Nouă din Săgetător, care marchează un moment de relansare personală, de noi începuturi în viața personală sau cea profesională.

Capricorn

Vestea bună de astăzi este intrarea lui Venus, micul benefic, în zodia ta, care îți va fi aliat în următoarea perioadă, îți va aduce noroc în planul profesional, dar și în sfera relațiilor. Tot astăzi se formează Luna Nouă din Săgetător, care anunță noi începuturi în eforturile tale de a privi viața cu mai mult optimism și încredere. Deși fenomenul astral are loc pe sectorul subconștientului, dacă abordezi pozitiv toate problemele, vei reuși să lași în urmă schemele vechi, care te ancorează în trecut.

Vărsător

Astăzi Venus, micul benefic, își face intrarea în Capricorn, în sectorul subconștientului, izolării, al meditației și al sănătății, semn că în următoarea perioadă poți identifica o problemă de sănătate, poți să gasești un tratament sau poți începe o dietă. Tot astăzi se formează Luna Nouă din Săgetător, care anunță noi începuturi în proiectele personale și în relațiile de prietenie sau cu persoane cu care ai pasiuni în comun.

Pești

Astăzi, Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Capricorn, respectiv sectorul planurilor pe termen lung și al prietenilor, semn că în următoarea perioadă vei avea sprijinul unor prieteni pentru un proiect. Tot astăzi se formează Luna Nouă din Săgetător, care anunță noi începuturi în carieră, în imaginea și statutul personal.


Vezi și: Rețetă Vinete cu mozzarella


related posts

Modifică setările cookies