Horoscopul zilnic 27 ianuarie 2020. Capricornii sunt dezamăgiți de rezultatul unui test, ce se întâmplă cu Scorpionii


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 27 ianuarie 2020. 


Berbec

Îți vin în minte tot mai multe imagini cu un partener de care te-ai despărțiti în urmă cu ceva timp. Ai impresia că relația nu este încheiată și că nu poți merge înainte. Ești tentată să îl cauți și să îi spui tot ce te-a nemulțumit la timpul respectiv.
 
Taur

Astăzi sari în ajutorul unui prieten, care are nevoie de un împrumut. În a doua parte a zilei dai dovadă de multă înțelegere într-o situație apărută în cuplu, iar partenerul rămâne plăcut surprins.

Gemeni

Astăzi este o zi bună pentru a iniția dialoguri cu șefi și a obține un anume proiect sau acordul pentru a implementa o strategie despre care ești sigură că va avea succes. După serviciu ieși cu partenerul în oraș și petreceți apoi o seară romantică.

Rac

Ține cont astăzi de intuiție atunci când vrei să achiziționezi o vacanță în afara țării. Ai răbdare și mai urmărește oferte, că este posibil să ai de unde alege. La locul de muncă ești activă în toate ședințele și ai multe idei de proiecte.

Leu

Ai astăzi intuiție într-o chestiune financiară, care-ți va aduce beneficii în viitor. Dacă ești tentată să dai curs invitației unui coleg de a ieși împreună, așteaptă un timp pentru a vedea dacă vă potriviți până să intrați într-o relație și nu te arunca cu capul înainte!

Fecioară

Încerci astăzi să negociezi termenii unui contract care priveste locuința sau o altă locuință pe care vrei să o achiziționezi. Faci eforturi să obții prețul pe care ți-l permiți și apelezi la toate tehnicile de comunicare cu care ești înzestrată.

Balanță

Ai tot mai dese gânduri să începi o afacere pe cont propriu, să nu mai dai socoteală unui șef. Mai există și varianta în care vrei să iei o pauză de câteva luni, în care să te odihnești/liniștești și să îți dai seama înspre ce domeniu ți-ar plăcea să te îndrepți.

Scorpion

Posibil astăzi să apară probleme în sfera sentimentală și nu din cauza ta, din cauza partenerului. Acesta își face tot felul de scenarii și te acuză de diferite lucruri de care tu habar n-ar. Stai deoparte, lasă-l să-i treaca starea și când se liniștește, aveți un dialog în care să lămuriți lucrurile!

Săgetător

Cheltui astăzi o sumă importantă de bani pentru casă, poate achiziționezi un bun de valoare, un electrocasnic sau îți oferi ajutorul părinților într-o chestiune administrative/juridică a locuinței. Ești tot mai interesată să demarezi acțiunea pentru a face o mutare cu locuința, însă momentan, lucrurile nu se leagă. Te afli doar la stadiu de informare.

Capricorn

Ești puțin dezamăgită de rezultatul unui test, examen, lucrare sau interviu, pentru că, după părerea ta, totul a mers bine. Nu dispera, nu au intrat zilele în sac, că vei avea posibilitatea să îndrepți sau să susții din nou examenul/testarea sau interviul.

Vărsător

Primești astăzi o sumă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie și imediat hotărăști destinația ei. Ești tentată să mergi la cumpărături, însă sfatul astrelor este să începi să faci economii, pentru a nu mai ajunge în situația în care să nu ai deloc bani. Cel puțin să ai o rezervă pe care să o folosești în astfel de momente.

Pești

Astăzi te simți bine la locul de muncă pentru că vei avea parte de o surpriză din partea unui coleg/ă, care se oferă să te învețe, acum că ai preluat o sarcină nouă. În rest, acorzi mai multă atenție vieții sociale și întâlnirilor cu prietenii.

Urmărește acum cel mai nou episod Treding Review cu Daragiu. Conflictul dintre Alex Velea și Abi escaladează


 

related posts

Modifică setările cookies