Horoscopul zilnic 27 noiembrie 2019. Vărsătorii recuperează sume importante de bani, ce se întâmplă cu Balanțele


Află ce-ți rezervă astrele pentru ziua de azi și citește horoscopul zilei de miercuri, 27 noiembrie 2019.


Berbec

Ești în formă astăzi și mulțumită de realizările din planul profesional, care ți-au adus satisfacții meritate. În relație îi propui partenerului o escapadă romantică, mai ales că în ultima perioadă nu prea ați avut preocupări comune.

Taur

Cum Neptun își revine astăzi la mersul său direct, este momentul să te folosești de acest aspect astral pentru a continua un proiect pe care l-ai abandonat cândva. Pe după-amiază primești un răspuns favorabil privind un credit.

Gemeni

Astăzi Neptun își revine la mersul său direct și te poți bucura de faptul că ți se vor debloca demersurile în sfera socio-profesională. Spre seară, în cuplu ai parte de o seară romantică și inițiezi unele dialoguri pentru a lămuri o situație, care te deranjează.

Rac

Vestea bună pentru astăzi este revenirea lui Neptun în mers direct, care te va ajuta de acum încolo în programarea călătoriilor, în planurile care implică studiile în străinătate, la distanță sau în proiectele unde ai de făcut prezentări în fața unei comisii.

Leu

În prima parte a zilei încerci să rezolvi o serie de chestiuni financiare și vei avea sorți de izbândă pentru că se deblochează finanțele datorită revenirii în mers direct a planetei Neptun, cea care își guvernează sectorul avantajelor materiale.

Fecioară

Vestea bună pentru tine de astăzi este revenirea lui Neptun la mersul direct după o perioadă de câteva luni. Acum îți poți face planuri cu partenerul, dacă ești într-o relație sau cu partenerii de afaceri și colaboratorii. Poți încheia mai ușor parteneriate, iar dacă ești singură s-ar putea să apară persoane cu care să petreci clipe romantice, așa cum nu s-a mai întâmplat de mult.
 
Balanță

Conjunctura astrală de astăzi îți aduce preocupări pentru relațiile cu persoane cu care ai pasiuni în comun. Este o zi favorabilă comunicării și prezentării de proiecte, lucrări și susținerii de interviuri. Neptun, planeta care îți guvernează sectorul muncii, revine în mers direct și acum vezi lucrurile mai clar și poți face schimbări în carieră.

Scorpion

Finanțele reprezintă un subiect care te interesează astăzi. Ești pe cale să obții o colaborare și astfel vei putea să echilibrezi cheltuielile cu încasările. Neptun, astrul responsabil cu dragostea ta, revine în mers direct, semn că te vei putea bucura de acum de iubire, fără să mai fii confuz și să nu știi ce-ți dorești.

Săgetător

Conjunctura astrală de astăzi te trimite la un salon de înfrumusețare, la schimbarea look-ului sau garderobei. Spre seară te caută o colegă, care îți dă niște vești de la birou. Neptun, astrul care îți guvernează sectorul familie și locuință, revine la mersul direct după câteva luni și de acum vei vedea soluțiile care privesc regimul unui imobil.

Capricorn

Neptun, astrul care îți guvernează sectorul comunicării, al informării și al acumulării de cunoștințe, își revine de astăzi în mers direct, semn că de acum încolo se va structura mai bine informația invățată. Spre după-amiază ai parte de o stare mai puțin bună. Poate o situație de la locul de muncă să te mâhnească.

Vărsător

În prima parte a zilei treci prin diverse provocări în planul relațiilor de prietenie. Neptun, astrul care îți guvernează sectorul financiar, revine în mers direct și vei observa o deblocare a finanțelor și vei putea de acum încolo să recuperezi mai ușor niște sume de bani.

Pești

Astăzi, ai parte de oportunități în planul profesional. Reușești să te descurci în orice situație, iar șefii sunt mulțumiți de tine. Neptun, guvernatorul tău, revine în mers direct după o lungă perioadă și trebuie de acum încolo să te oprești din a mai confunda visele cu realitatea, în special în planul amoros.


Vezi și: Rețetă chilli prăjit

 

related posts

Modifică setările cookies