Horoscopul zilnic 28 ianuarie 2020. Peștii se ceartă cu partenerul, ce se întâmplă cu Săgetătorii 


Vezi ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 28 ianuarie 2020. 


Berbec

Astăzi intrarea Lunii în casa subconștientului te face să vrei să stai mai mult izolată și departe de toate activitățile care te solicită și agită. Ai vrea să petreci timp doar cu partenerul. Posibil să începi să realizezi că ai greșit față de acesta și încerci pe cât posibil să îndrepți lucrurile.

Taur

Astăzi se întrevede o zi plăcută la locul de muncă. Te înconjori de câțiva colegi cu care ai relații mai apropiate și vă ajutați reciproc în ce aveți de făcut. Atenție, însă că discuțiile o pot lua spre intrigi și să fii tentată să intri în jocul unuia dintre colegi.

Gemeni

Ai parte astăzi de simpatia șefilor în urma unor chestiuni pe care le-ai rezolvat, prin manifestarea talentului și creativității. Spre seară primești de la partener o mica atenție, care te emoționează și te face să te simți iubită.

Rac

Ziua de astăzi te surpride într-o dispoziție bună. Achiziționezi un sejur pentru vacanța de vară și ești mulțumită că ai mai rezolvat ceva din lista ta. La serviciu îți impresionezi șefii cu un proiect pe care îl ai în derulare.

Leu

Primești astăzi un comision sau un cadou pentru că ai ajutat într-o chestiune la care te pricepi. În sfera sentimentală îi mărturisești partenerului că ai vrea să reînvii pasiunea în cuplu și, cel puțin pentru o perioadă, hotărâți să petreceți mai mult timp împreună.

Fecioară

Astăzi nu depui niciun efort să te înțelegi cu partenerul, pentru că de la începutul zilei ai parte de armonie și rezonați în toate planurile pentru perioada următoare. La serviciu însă lucrurile nu mai stau așa roz și pentru a-ți face o idee clară despre situațiile cu care te confrunți, trebuie să depui un efort mai mare.

Balanță

Anumite sarcini de la serviciu te-au stresat în ultimele luni și nu mai vii cu plăcere la locul de muncă. Astăzi, însă, lucrurile nu mai stau așa, pentru că șefii sunt pe cale să-ți mai ia din atribuții.

Scorpion

Profită de ziua de astăzi și petrece-o împreună cu partenerul, pentru că sunt șanse să fie de neuitat. Ia-ți un liber și plecați în afara orașului sau faceți ceva care să vă țină departe de tot stresul cotidian. Dacă nu reușiți să fiți toată ziua împreună, macar plecați cu o oră mai devreme de la serviciu.

Săgetător

Mergi astăzi la shopping și cumperi ceva pentru casă, iar seara faci o vizită părinților, cărora le faci o mică surpriză. Te simți bine în compania membrilor familiei pentru că numai de acolo îți încarci bateriile. Și la serviciu, dacă ești pe cont propriu, ai planuri să schimbi sediu sau să-l înfrumusețezi pe cel vechi.

Capricorn

Ai parte astăzi de rezultate bune/succese la un examen, testare, susținere de proiecte, lucrări sau acumulare de cunoștințe. Ești în centrul atenției, te afirmi și ți se apreciază abilitățile și experiența acumulată în mai mulți ani de muncă.

Vărsător

Contextul astral de astăzi anunță șanse mari pentru o mărire salarială sau afli că ți se plătesc orele suplimentare. În sfera sentimentală ai grijă că poți intra foarte ușor în conflict cu partenerul și membrii familiei să cadă la mijloc, luând apărarea unuia sau celuilalt!

Pești

Deși de dimineață îți propui să nu te enervezi și să fie o zi calmă, astăzi ai parte de un conflict cu unul dintre șefi, pentru că nu este de acord cu propunerile tale. Posibil unul dintre colegi să intervină să liniștească spiritele. Stresul și oboseala în planul profesional te fac să îi adresezi și partenerului tot felul de reproșuri.

Vezi și: Scandalul continuă! Velea către Abi: “Ești o zdreanță! Incultule!”


 

related posts

Modifică setările cookies