Horoscopul zilnic 28 noiembrie 2019. Berbecii au parte de un eveniment important, ce se întâmplă cu Leii


Află ce-ți rezervă astrele și citește horoscopul zilnic pentru ziua de joi, 28 noiembrie 2019.


Berbec

Spre surprinderea tuturor, astăzi ești foarte veselă și activă în toate mediile sociale și molipsești pe toată lumea cu această bunădispoziție. Posibil să anunți un eveniment important din viața ta personală.

Taur

Încasezi astăzi o sumă importantă de bani de la locul de muncă. Posibil o primă sau un bonus de final de an. Te sfătuiești cu partenerul ce să faceți cu o parte din bani. Ești fericită că îți poți achita restanțele de utilități.

Gemeni

Astăzi este momentul să-ți aduni resursele pentru a construi o nouă fundație în planul relațiilor. Oportunitățile care vin spre tine nu sunt de ratat. La locul de muncă ești încântată de faptul că poți beneficia de aprecierea șefilor și a colegilor.

Rac

Deși se anunță o zi aglomerată la locul de muncă, satisfacția va fi maximă atunci când vei încheia cu succes un proiect la care lucrezi de luni de zile. Spre seară sărbătorești împreună cu partenerul.

Leu

Configurația astrală a zilei de astăzi anunță vești bune în planul sentimental. Comunici mai bine cu partenerul, petreceți mai mult timp împrenă și vă gândiți la următorul pas în relație. Dacă ești singură, ai toate șansele ca astăzi să-ți întâlnești jumătatea.

Fecioară

Dacă ai găsit casa mult visată, astăzi ai toate șansele să semnezi contractul și să intri în posesia locuinței. Conjunctura astrală este favorabilă semnării de acte, mai ales ca cei doi benefici: Jupiter și Venus fac parte din configurația astrală. Spre seară sărbătorești evenimentul cu familia.
 
Balanță

Cei doi benefici Jupiter și Venus își fac simțită prezenta astăzi în sectorul comunicării, al acumulării de cunoștințe și al informației și anunță un succes în cadrul studiilor sau al cursurilor de pregătire profesională. Totodată, poți să întâlnești persoane cu care ai pasiuni în comun.

Scorpion

Astăzi încasezi o sumă importantă de bani, pe care o aștepți de ceva timp. Poate fi vorba de banii dintr-o colaborare, de o primă sau un bonus de final de an. Încerci să îi planifici, însă nu reușești decât cu ajutorul partenerului, care îți mai taie din elan, când vezi ca ai prea multe lucruri de cumpărat și nu ajung.

Săgetător

Cu câteva zile înainte să îți părăsească semnul zodiacal, Jupiter te ajută astăzi să dobândești o nouă perspectivă asupra unor chestiuni personale și în special în planul relațional. Se crează premisele începerii unor noi proiecte și în planul profesional, unde în următorii șapte ani vei avea tot felul de surprize.

Capricorn

Configurația astrală de astăzi poate să-ți solicite mai mult sănătatea. Te poți simți cu energia scăzută, însă reușești să duci la bun sfârșit sarcinile de serviciu, care par că astăzi îți dau mari bătăi de cap.

Vărsător

Astăzi poți întâlni persoane cu care să ai lucruri în comun. Aveți aceleași idealuri și constați că puteți pune la cale un proiect, care să vă relanseze. Prezența beneficilor Jupiter și Venus în sectorul opus sferei sentimentale ar putea să-ti aducă schimbări interesante în planul relațiilor.

Pești

Astăzi ești foarte entuziasmată la locul de muncă. Conjunctura astrală îți aduce beneficii interesante în planul profesional. Forma bună intelectuală pe care ai avut-o în ultima perioadă te-a propulsat într-o funcție, care ți-a adus mai mulți bani.

Vezi și: Rețetă Paste cu ton și spanac


 

related posts

Modifică setările cookies