Astrograma mayașă 15 -21 iulie 2019. Marți este momentul perfect să-ți faci curățenie în viață


Astrologia mayașă este un sistem de calcule sacru ce vorbește despre lume și, implicit, despre tine ca persoana. Cunoscând semnificația fiecărei zile, vei putea să-ți îmbunătățești viața în toate aspectele ei, inclusiv cât privește sănătatea, banii sau viața sentimentală. 


Astrograma mayașă este realizată de Laura Dumitrescu, terapeut la centrul Wayra Astrae www.wayra-astrae.ro

Luni, 15 iulie

În calendarul mayaș, 9 Noj este o ziua măiestriei cunoașterii

Astăzi, privește-ți proiectele vieții tale: pe tine ca om complet, familia, proiectele profesionale. Ești tu un maestru al lor? Dacă nu, atunci cel mai bun învățător al tău este chiar inima ta. Cunoașterea pe care o deține inima este cea mai înaltă înțelepciune. Astăzi, întreabă-ți inima și așteaptă răspuns.

Marți, 16 iulie

În calendarul mayaș, 10 Tijax este ziua transformării pentru echilibrare

Astăzi este zi de curățenie în viața ta. Ia-ți câteva minute de liniște și uită-te în geamantanul vieții tale. Care sunt vechiturile pe care le cari cu tine? Îți mai folosesc cu adevărat? Ce anume te leagă de ele? Pentru ca viața ta să fie echilibrată, deschide geamantanul și scoate din el fricile și structurile vechi. Mulțumește-le, iar apoi continuă-ți drumul fără să te mai uiți în urmă. 

Miercuri, 17 iulie

În calendarul mayaș, 11 Kawoq este ziua autorității în comunitate

Fiecare dintre noi are un rol important în comunitate. Modul în care îți îndeplinești acest rol influențează lumea. Cu toate acestea, armonia comunității pornește de la armonia proprie. Un organism este sănătos dacă celulele sale funcționeaza sănătos. 

Astăzi, întreabă-te: ”Ce autoritate am eu în contextele pe care îmi doresc să le vindec?” apoi ”Ce trebuie eu să îmi asum pentru a deveni o autoritate în propria viață?!”. Astăzi asumă-te și ia-ți propriile decizii spre binele tău profund.

Joi, 18 iulie

În calendarul mayaș, 12 Ajpu este ziua dezvoltării autorealizării.

Astăzi, uită-te la modul în care realizările tale se dezvoltă. Există blocaje pe undeva? Exista tipare limitatoare? Uită-te în jur și conștientizează că în natură dezvoltarea nu are limite. Conectează-te cu intențiile tale curate, cu esența ta plină de strălucire și fixează-ți clar ținta. Apoi cu răbdare, perseverență și strategie mergi spre ea. Între tine și autorealizarea ta nu stau decât gândurile limitatoare. 

Vineri, 19 iulie

În calendarul mayaș, 13 Imox este ziua integrării inovațiilor.

Vezi tu, oare, câtă variație există în natură? Poți să simți oceanul creativității lui Dumnezeu? Din acel ocean, te-ai născut și tu! Astăzi, poți accesa acest ocean, poți aduce în tine și în tot ce te înconjoară noi gânduri, noi emoții, noi structuri la care nu te-ai fi gândit niciodată. Informația este purtată de tot ce te înconjoară. Găsește-ți răspunsurile în foșnetul frunzelor, ciripitul păsărilor, în bătaia inimii tale sau în bogăția liniștii. Lasă-te deschis noului!

Sâmbătă, 20 iulie

În calendarul mayaș, 1 Iq este ziua nutririi entuziasmului vieții.

Forța care animă tot ce există este entuziasmul! Care dintre domenile vieții tale sunt terne? Lucrezi tu, în fiecare zi cu însuflețire? Cum sunt relațiile tale? Stagnează sau vibreaza de viață?

Astazi, ia-ți câteva minute și respiră! Simte, pe inspirație, cum aerul pătrunde în toată ființa ta prin toți porii și pe expirație cum din toate celulele tale iese energia stagnată și grea și se scurge adânc în pământ. Așa de curat și ușor, regăsește-ți entuziasmul și bucuria pe care le aveai când erai mic. Totul este nou în fiecare moment!

Duminica, 21 iulie

În calendarul mayaș, 2 Aqabal este ziua sacrificiului pentru comorile noastre interioare.

Adânc în inima ta, se află o comoară. Ea este reprezentată de autenticitatea ta și de catre proiectul tău de viață. Este sâmburele tau de dumnzeire, atât de bine ascuns încât uneori și tu uiți că îl ai.  

Astăzi, ia-ți timp pentru tine. Nu pentru vreun rasfat, dar pentru a te uita adânc în interior. Ca sa te vezi, trebuie să închizi ochii. În mijlocul inimii tale este o sămânță de lumină. Uită-te la ea cât de prețioasă este! Pe măsură ce simți cum îți bate inima, lumina crește în corpul tău. Inima îți transmite lumina.

 

În astrologia mayașă, Lumea (ca și noi, de altfel) este formată din 260 de energii. Sunt 260 de aspecte ale divinității. Cunoscând energia zilei, poți fi atent și reflecta la anumite aspecte din tine. 

Fiecare zi vine cu darul și energia ei. Fiecare zi este o ușă ce îți furnizează accesul la una dintre energiile acestei lumi. Fiecare zi este o ușă către un anumit aspect de-ale tale. Știind care este energia activă în acea zi, poți să fii atent și să reflectezi la anumite aspecte din tine. Poți să începi să trăiești conștient.

related posts

Modifică setările cookies