Astrograma mayașă 22 - 28 iulie 2019. Vineri este o zi perfectă să scapi de vicii


Astrologia mayașă este un sistem de calcule sacru ce vorbește despre lume și, implicit, despre tine că persoana. Cunoscând semnificația fiecărei zile, vei putea să-ți îmbunătățești viața în toate aspectele ei, inclusiv cât privește sănătatea, banii sau viața sentimentală.


Astrograma mayașă este realizată de Laura Dumitrescu, terapeut la centrul Wayra Astrae www.wayra-astrae.ro

Luni, 22 iulie

În calendarul mayaș, 3 Kat este ziua transmiterii în rețea.

Natura toată este o rețea care comunică. Ceea ce transmiți tu prin cuvintele, acțiunile și sentimentele tale se propagă în această rețea și influențează tot ceea ce te înconjoară și conexiunile tale.

Astăzi ia-ți o ora de tăcere în mijlocul zilei. Fii atent la ce ai tendința să transmiți. Dacă ești întrebat ceva, observa ce anume ai fi vrut să răspunzi. Ai fi transmis iubire? Ai fi mințit? Te temi să nu fi judecat? După ce se termina ora de tacere, comunica și transmite conștient. Tu poți să fii un soare de iubire în rețeaua universala!

Marți, 23 iulie

În calendarul mayaș, 4 Kan este ziua care pune în ordine inspirația.

Inima Mamei Pământ iți transmite prin tălpi inspirația de care tu ai nevoie în viață ta. Tot ce te înconjoară deține informația ei. 

Astăzi cere Mamei Pământ să iți reveleze cu claritate viziunea vindecata a unei situații din viață ta. Cere soluțiile structurate ce conduc la evoluția spre sănătatea situației. Cu aceasta inspirație, fă-ți un plan și aplica-l!

Miercuri, 24 iulie

În calendarul mayaș, 5 Kame este ziua are sprijină transformarea

Totul în viață se transforma, fie că ne place, fie că nu. Nimic nu este permanent. Daca accepți transformarea, te scutești de suferință și lucrurile curg.

Întreabă-te: ”Ce trebuie eu să las să moara din mine (structuri, gânduri, traume, etape din viață, situații) pentru că eu să trăiesc cu adevărat?”

Astăzi, Mama Pământ sprijină transformarea. Așază-te întins și simte cum pământul te sprijină ferm. Imaginează-ți că ești un segment dintr-un râu care curge la vale. Lasă apa să treacă prin tine și să spele tot ce e vechi.

Joi, 25 iulie

În calendarul mayaș, 6 Kej este ziua care inspira perseverenta

Viață pe pământ presupune a avea un corp fizic, a munci și a persevera în ceva. Care sunt motivele pentru care tu perseverezi? Sunt acestea autentice? Cauți cumva să intri într-un tipar deja stabilit? Este acel tipar cu adevărat al tău? 

Astăzi uite-te la ceea ce iți influențează acțiunile tale perseverente în orice domeniu. Întreabă-ți inima: ”Perseverez din iubire sau din frica?”. Iubirea deschide inima, iar frica o închide.  Frica face că munca să fie anevoioasa.

Vineri, 26 iulie

În calendarul mayaș, 7 Qanil ziua puterii maturizării

Maturizarea este asumată de fiecare ființă care creste în esență ei autentica. Astăzi uită-te la dependențele care te țin mic. Privește ansamblul lor și ce gauri astupa ele. Ridica-te deasupra lor și domina-le! Asuma-ți și îndeplinește-ți nevoile tale. Asuma-ți cine ești tu cu adevărat și fă pasi spre tine.

Sâmbăta, 27 iulie

În calendarul mayaș, 8 Toj este ziua înmulțirii ofrandei.

Astăzi uite-te la multitudinea darurilor pe care le ai și le poți oferi lumii. Oferă zâmbetul tău, acesta poate însenină ziua celor pe care îi întâlnești. Oferă o vorbă bună, aceasta poate reprezenta impulsul creșterii cuiva. Ceea ce oferi, se multiplica prin efectul pe care darul tău îl are asupra celorlalți. La rândul lor, ceilalți vor răspândi darul tău. Dar din dar se face Rai! 

Duminica, 28 iulie

În calendarul mayaș, 9 Tzi este ziua cunoașterii administrării resurselor 

În natura este justa administrarea resurselor spre a perpetua proiectele și relațiile într-un mod sănătos și evolutiv. Mama Pământ are înțelepciunea acestei administrări. Ea are tot timpul energia pentru a renaște. 

Astăzi, gândește-te la investițiile tale financiare, emoționale și energetice. Fii atent la senzațiile din corp. Ți se deschide inima, sau simți o strângere? Inima deschisa este semnul unei investiții bune. Corpul tău știe.

related posts

Modifică setările cookies