Astrograma mayașă 4 -7 iulie 2019. Duminică, Universul îți va da ceea ce îți dorești


Astrologia mayașă este un sistem de calcule sacru ce vorbește despre lume și, implicit, despre tine ca persoana. Cunoscând semnificația fiecărei zile, vei putea să-ți îmbunătățești viața în toate aspectele ei, inclusiv cât privește sănătatea, banii sau viața sentimentală. 


În astrologia mayașă, Lumea (ca și noi, de altfel) este formată din 260 de energii. Sunt 260 de aspecte ale divinității. Cunoscând energia zilei, poți fi atent și reflecta la anumite aspecte din tine. 

Fiecare zi vine cu darul și energia ei. Fiecare zi este o ușă ce îți furnizează accesul la una dintre energiile acestei lumi. Fiecare zi este o ușă către un anumit aspect de-ale tale. Știind care este energia activă în acea zi, poți să fii atent și să reflectezi la anumite aspecte din tine. Poți să începi să trăiești conștient.

Joi, 4 iulie

În calendarul mayaș, 11 Kame este ziua energiei autorității schimbării.

Astăzi, întreabă-te: ”Ce am eu nevoie să schimb în viața mea pentru a fi fericit? Ce trebuie să las să se ducă pentru ca eu să trăiesc și să înfloresc?”. Apoi, în liniște, conștientizând că tu ești autoritatea propriei tale vieți, fă schimbarea. Energia zilei avantajează transformările.

Vineri, 5 iulie

În calendarul mayaș, 12 Kej este ziua energiei expansiunii perseverenței.

Astăzi, observă ce anume repeți sau menții și, totuși, îți face rău sau întreabă-te: ”Ce anume mă împiedică în a fi perseverent în lucrurile care îmi fac bine?” Astăzi, hrănește-ți un obicei care îți face bine cu adevărat. Mâine repetă-l, iar poimâine îl vei alege din nou cu mai multă plăcere.

Sâmbătă, 6 iulie

În calendarul mayaș, 13 Qanil este ziua energiei integrării creșterii 

Astăzi, uite-te în urmă și observă cât ai crescut de anul trecut. Ai integrat această maturizare? Dacă nu, atunci întreabă-te: La ce îmi folosește să rămân mic în acel domeniu, care sunt avantajele?”, dacă da, atunci sărbătorește creșterea ta și bucură-te conștient de roadele tale.

Duminică, 7 iulie

În calendarul mayaș, 1 Toj este ziua principiului dăruirii

Astăzi, uită-te la darurile pe care ți le oferă viața și mulțumește pentru fiecare lucru, oricat de mic. Întreabă-te: ”Știu eu să primesc? Știu eu să dau? Ce dau eu înapoi lumii?”. Amintește-ți că lucrurile sunt generate pentru a circula. Dă și vei primi. Astăzi cere Universului ce își dorește cu adevărat inima ta și el îți va da.

Astrograma mayașă este realizată de Laura Dumitrescu, terapeut la centrul Wayra Astrae www.wayra-astrae.ro

În astologia mayașă, este vorba de 260 de energii, sunt compuse din 13 cifre și 20 de cuvinte. Cifrele reprezintă energii care vin din Lună, iar cuvintele - energii care vin din Soare. Atât Luna cât și Soarele au o inimă care conține informația necesară pentru ca noi să devenim oameni compleți. Ei emit aceste energii către Pământ, inima Mamei Pământ le captează și le emite către noi, iar aceste informații intră prin tălpile noastre, dinspre Mama Pământ. 

Fiind vorba de 260 de zile, calendarul mayaș este un calendar intrauterin, nu este ceva cosmic. Este vorba despre faptul că, timp de 260 de zile, un făt stă în burta mamei pentru a se forma. Iar el trece prin toate aceste 260 de energii, 260 de fațete ale lui Dumnezeu și astfel se naște ca om complet într-o zi. Acea zi devine esența lui. 

Energia zilei facilitează anumite lucruri în acea zi - ca și cum se deschide o poartă către Dumnezeu, dar e o poartă către un anumit aspect a lui Dumnezeu, care te ajută să reflectezi la anumite aspecte din viața ta. E ca o meditație. 

Obiectivul este ca noi să devenim ființe umane complete, să avem niște relații armonioase cu cei din jur - să fie niște relații bune de cuplu, de familie, să fie niște relații interumane bogate, să afli care este proiectul tău de viață, care este busola ta.

În urma meditațiilor, este bine ca oamenii să-și amintească că sunt parte din ecosistem. Pentru că noi suntem singurele ființe de pe pământ care se comportă ca niște extratereștri. În afară de noi, toată lumea își face treaba, știe care este rostul, rolul lui în comunitatea lor. Oamenii sunt singurii dezorientați și singurii care sunt distructivi asupra naturii.

 

Oamenii au și ei rolul lor, doar că trebuie să și-l cunoască, pentru că rolul lor este diferit în funcție de ziua în care s-au născut. Aceste energii, cele 260 de energii, se numesc nahuali și sunt, de fapt, niște coduri de contact. Sunt niște linii de contact cu puteri specifice, pentru a comunica cu Marele Spirit. Accesând nahualul și energia specifică acelei zile, poți să intri în dialog cu Dumnezeu, iar dialogul servește ca tu să te integrezi în cursul firesc al vieții, care duce spre evoluție și spre armonie. 

related posts

Modifică setările cookies