Astrograma mayașă 8 - 14 iulie 2019. Joi, este momentul să scapi de ce este vechi în tine


Astrologia mayașă este un sistem de calcule sacru ce vorbește despre lume și, implicit, despre tine ca persoana. Cunoscând semnificația fiecărei zile, vei putea să-ți îmbunătățești viața în toate aspectele ei, inclusiv cât privește sănătatea, banii sau viața sentimentală. 


Astrograma mayașă este realizată de Laura Dumitrescu, terapeut la centrul Wayra Astrae www.wayra-astrae.ro

Luni, 8 iulie

În calendarul mayaș, 2 Tzi este ziua sacrificiului pentru reproducere

Astăzi, întreabă-te dacă ești fericit. Uită-te în viața ta și observă dacă reușești să reproduci ceea ce îți dorești. Dacă nu reușești, atunci caută răspunsul în administrarea resurselor pe care le ai. O administrare înțeleaptă ar trebui să genereze ceva nou.

Marți, 9 iulie

În calendarul mayaș, 3 Batz este ziua transmisiei materializării

Astăzi, privește viața ta ca pe o operă de artă desăvârșită. Viața ta este o poveste plină de aventuri. Cu ajutorul cuvântului, tu îți poti compune viitorul. Ce își dorește sufletul tău cu adevărat? Scrie, arde foaia și dă-o vantului.

Miercuri, 10 iulie

În calendarul mayaș, 4 E este ziua clarității drumurilor

Astăzi, uită-te departe pe drumul tau. Unde duce el? Știi? Dacă nu vezi departe, cere cu voce tare ajutorul Soarelui. El este cel care scoate din umbră toate piedicile nevăzute. El pune în ordine spre curgerea firească.

Joi, 11 iulie

În calendarul mayaș, 5 Aj este ziua în care regenerarea este susținută de către pământ.

Astăzi pământul te susține pentru ca tu să îți regăsești entuziasmul! Uită-te în locurile monotone ale vieții tale. Unde s-a depus praful? De unde s-a scurs viața? Simte-ți picioarele adânc ancorate în pământ și expiră tot ce este vechi din tine. Inspiră bucuria vieții! Simte-ți inima cum pulsează bucurie în tot corpul!

Vineri, 12 iulie

În calendarul mayaș, 6 Ix este ziua care inspiră puterea ta.

Stai câteva minute neclintit și conștientizează că există o putere universală care curge prin noi. Egoul ne separa de această putere. În momentul în care acționezi din inimă te încarci și oboseala dispare. Astăzi, amintește-ți cine ești și asuma-ți puterea de a fi tu! 

Sâmbătă, 13 iulie

În calendarul mayaș, 7 Tzikin este ziua în care frumusețea și bogăția domină.

Uită-te în jur și observă abundența frumuseții pe care ți-o oferă natura. Simte bogăția care te înconjoară. Natura are puterea de-a dărui întotdeauna. Tu ești parte din natură. Observă-ți propria frumusețe și arătă-te!

Duminică, 14 iulie

În calendarul mayaș, 8 Ajmaq este ziua în care autocorecturile noastre se multiplică.

Când un copil, care învață să meargă, se împiedică și cade, greșește? Astăzi uită-te la erorile din viața ta. Dacă sunt erori trecute, gândește-te la tine blând, ca la un copil care a făcut tot ce a știut el mai bine și iartă-te. Dacă sunt erori prezente, liniște-ți capul de gânduri și cere din inimă luminii să îți arate calea corectă. Astăzi, erorile tale se pot topi în puritatea luminii.

În astrologia mayașă, Lumea (ca și noi, de altfel) este formată din 260 de energii. Sunt 260 de aspecte ale divinității. Cunoscând energia zilei, poți fi atent și reflecta la anumite aspecte din tine. 

Fiecare zi vine cu darul și energia ei. Fiecare zi este o ușă ce îți furnizează accesul la una dintre energiile acestei lumi. Fiecare zi este o ușă către un anumit aspect de-ale tale. Știind care este energia activă în acea zi, poți să fii atent și să reflectezi la anumite aspecte din tine. Poți să începi să trăiești conștient.

Vezi și: Cele mai stilate fiice de rockeri

related posts