Balantele incep o perioada buna in viata sentimentala. Horoscopul zilei de 22 februarie 2012


Celebritati nascute astazi: Drew Berrymore.

Tag-uri: #horoscop #balanta

 

PESTI

Program incarcat, aveti o sumedenie de lucruri de facut, timpul va preseaza, sefii sunt nerabdatori sa duceti la bun sfarsit un proiect.

BERBEC

E posibil sa incasati bani din activitati particulare, din colaborari, sa faceti un capital sau cel putin s-aveti pentru plata ratelor, a facturilor.

TAUR

O sa intrati la cheltuiala poate pentru ca va schimbati masina sau va luati lucruri noi prin casa si ca sa va ramana bani si de aprovizionare ati putea recurge la rate.

GEMENI

Ii puteti aborda pe mai marii vostri de la job sa le cereti o favoare, sa va dea bani sau zile libere in schimbul orelor suplimentare, sa va odihniti, sa plecati pe undeva.

RAC

Ati putea desfasura o activitate de grup dar va puteti face remarcati si printr-un efort individual, sa nu mai stati in umbra altora.

LEU

Pot aparea niste cheltuieli neprevazute si sa dizlocati o suma din alta parte sa nu ramaneti datori sau sa ratati o ocazie speciala, niste reduceri pe la magazine.

FECIOARA

Va simtiti capabili sa va mutati la alt serviciu si nu neaparat pentru un salariu mai mare, ci aveti acolo o alta perspectiva sa va dezvoltati, sa capatati o functie.

BALANTA

Se lumineaza frumos sfera sentimentala si o sa va gasiti si voi fericirea dupa o lunga perioada de singuratate si relatia o sa mearga in ritmul ei - sa nu fortati luucrurile.

SCORPION

E posibil sa incasati acei bani pe care nu credeati c-o sa-i mai vedeti vreodata si o sa aveti de cheltuiala, n-o sa mai fie nevoie sa reduceti drastic cheltuielile

SAGETATOR

Va incanta ideea unui extra-job, o sa castigati acei bani cu care sa va duceti la munte, in excursii, la schi, sau sa va platiti taxele scolare, ori abonamentul la o sala de sport.

CAPRICORN

O sa puteti semna niste acte si sa va mearga in linie dreapta afacerile, sa va luati si banii sa va extindeti, pe cat posibil afacerile, sa va dezvoltati.

VARSATOR

Banii intra si ies din cont, aveti planuri mari in perioada asta si o sa va descurcati cu conditia s-aveti o strategie financiara sa cheltuiti banii cu cap.

related posts

Modifică setările cookies