BALANTELE si sexualitatea. Zodia cel mai greu de cucerit din intregul zodiac: 7 trasaturi intime


Balantele sunt foarte implicate in actul sexual, pe care il trateaza ca pe un ritual religios.


1. Pentru Balante, a face sex inseamna a impartasi o emotie puternica. Doua persoane care se iubesc isi ofera placere pura una celeilalte. Sexul este o manifestare a iubirii, a armoniei, a echilibrului. Pentru Balante, sexul este aproape ca un ritual religios.

Citeste si: MESAJE DE PASTE. Ce URARI le poti trimite celor dragi de Paste

2. Actul sexual este o activitate in care ceva simbolic devine fizic. Asta le incanta si pe atrage pe Balante. Dorinta sexuala este ceva secundar pentru ele si chiar o poate ignora fara probleme. Pentru ele conteaza contopirea spirituala cu cea fizica. 

3. Pentru Balante, actul sexual trebuie sa fie deplin satisfacator pentru ambii parteneri si amandoi trebuie sa depuna eforturi egale in pat. Nimeni nu seduce, nimeni nu e sedus. Ambii parteneri trebuie sa cada de acord. Important este sa fie cat mai apropiati, corp langa corp si sa isi sopteasca vorbe magice.

CITESTE SI:10 lucruri pe care nu le stiai despre femeia din zodia Balanta. De ce este o zodie fascinanta

4. Balanta nu tine neaparat sa iti cunoasca partenerul de mult timp ca sa ajunga cu el in pat. Insa odata ajunsi acolo, trebuie sa se poarte ca si cum timpul s-ar fi oprit in loc special pentru ei. Daca Balanta nu are acel sentiment de implinire, va trece repede la un alt partener.

5. Cel mai eficient mod de a seduce si a cuceri o Balanta este sa o inconjori cu lucruri frumoase. Balantelor le place foarte mult preludiu.

6. Balanta este, probabil, zodia cel mai greu de cucerit din intregul zodiac. Si asta pentru ca pentru ele conteaza ca totul sa fie perfect. Daca esti stangaci la primul sarut sau daca versi paharul cu vin cand i-l torni, s-ar putea sa nu mai primesti o a doua sansa.

CITESTE SI: Romantic si plin de sarm: motivele pentru care barbatul din zodia Balanta te va cuceri de la prima intalnire

7. Un lucru trebuie retinut: Balantelor chiar le place sa faca sex, desi poate nu este chiar punctul lor forte, 

FULLSCREEN
BALANTELE si sexualitatea. Zodia cel mai greu de cucerit din intregul zodiac: 7 trasaturi intime
  • /

related posts