Romantic si plin de sarm: motivele pentru care barbatul din zodia Balanta te va cuceri de la prima intalnire


Barbatul nascut in zodia Balanta este romantic si sarmant si face intotdeauna o buna impresie la prima intalnire. Este cald, iubitor si plin de compasiune.


1. Barbatul din Balanta este cel mai echilibrat dintre toate zodiile. Balanta este zodia parteneriatului, a egalitatii si a dreptatii. Incearca totdeauna sa fie echidistant si obiectiv.

1. Nativul din Balanta va incerca intotdeauna sa faca ceea ce considera ca este cel mai bine pentru cei din jur. Crede in ideea ca poti multumi pe toata lumea, atata vreme cat  analizezi fiecare aspect al situatiei.

3. Este un pacifist si uraste conflictele. Crede ca un temperament vulcanic nu aduce nimic bun si e in stare de orice pentru a evita o confruntare. Prefera pacea si linistea.

4. Cateodata iti pierzi rabdarea in compania unui astfel de barbat, pentru ca ii va lua o eternitate pana va alege la ce film sa mearga, ce mancare sa comande din meniu sau in ce destinatie de vacanta sa aleaga. Pana nu analizeaza in detaliu fiecare problema, nu ia o hotarare.

5. Este un barbat suav si sarmant, care are mereu cuvintele la el. Stie intotdeauna ce sa spuna, in orice situatie. 

6. Un romantic incorigibil, barbatul nascut in Balanta adora senzatia de a fi indragostit. Pentru el a gasi iubirea inseamna a gasi armonia si echilbrul in viata.

7. Este extrem de vulnerabil pentru ca iubeste cu toata inima. Se indragosteste usor.

8. In dormitor, este un iubit generos. Vrea sa ii ofere placere partenerei. Se simte complet doar atunci cand este intr-o relatie.

9. Barbatul din Balanta este superficial in relatia cu banii si cumpara lucruri dupa bunul plac al inimii. Ii plac lucrurile scumpe si nu cumpara lucruri care ii fac placere, nu de care are neaparata nevoie.

related posts