Berbecilor le fac bine sporturile care pun sângele în mişcare! Vezi ce ţi se potriveşte ţie, în funcţie de zodia ta


Potrivit versiunii franceze a revistei Vogue, ne putem alege sporturile în funcţie de zodie, în aşa fel încât să avem cât mai multe beneficii. 


Berbec-21/03-20/04

Semn de foc

Planeta: Marte, simbolul energiei şi al forţei

Pentru că aveţi foarte multă energie, aveţi nevoie să va depăşiti limitele fizice si emoţionale. Aveţi nevoie de adrenalină, dar şi de a vă exercita capacităţile de lider. Vi se potrivesc sporturile care presupun competiţie şi care pun sângele în mişcare. Exemple ar fi: cursele de automobile, surf, ski, box, krav maga. 

Taur-21/04-20/05

Semn de pământ

Planetă: Venus, simbolul iubirii

Aveţi tendinţa de a nu vă exterioriza emoţiile, aşa că “fierbeţi” pe interior. Aveţi nevoie să practicaţi un sport care să vă relaxeze şi să vă calmeze, dar care să vă sporească şi concentrarea. Vi se recomandă să practicaţi  judo, golf, kundalini yoga, Qigong. 

Gemeni, 22/05-21/06

Semn de aer

Planeta: Mercur, semnifică energie în mişcare

Aveţi nevoie de un sport care vă ajută să vă mişcaţi, să comunicaţi, să nu rămâneţi statici şi mai ales să faceţi parte dintr-o echipă. Vi se recomandă capoiera, dans, tenis, Yoga Ashtanga

Rac, 22/06-22/07 

Semn de apă

Planeta: Luna, planeta emoţiilor

Un veritabil burete emoţional, sunteţi mai degrabă o persoană creativă decât sportivă. Aşa că vi se potrivesc activităţile sportive menite să va elibereze emoţiile negative şi să vă conecteze cu propriul corp. Vi se recomandă înotul, yoga, dansul şi aquagym.

Leu- 23/07-21/08

Semn de Foc

Planetă : soarele, emană vitalitate

Astrul care vă guvernează vă face să aveţi nevoie să fiţi cap de afiş. E important pentru voi să aveţi un fizic atrăgător, dar la fel de important e să găsiţi ceva care să vă pună în valoare energia de care daţi dovadă. Vi se recomandă să practicaţi stretching, box,Cross Fit, Aquagym, Bikram yoga. 

Fecioară-22/08-23/09

Simn de pământ

Planetă : Mercur, energia care vă îndeamnă la reflexive şi introspecţie

Aveţi o capacitate mare de concentrare, aşa că vă place ca lucrurile să fie făcute ca la carte – fără nicio greşeală. Sunteţi mai degrabă rezervaţi, aşa că vă place să practicaţi anumite activităţi singuri. Vi se recomandă să practicaţi jogging, Hatha Yoga, scrimă, Taï Chi. 

Balanţă- 24/09-23/10

Semn de aer

Planetă: Venus, energie iubirii

Pentru voi e importantă starea generală de bine, aşa ca vi se potrivesc sporturile care mai degrabă relaxează decât să te pună la încercare. Obiectivul principal e să vă simţiţi cât mai bine cu putinţă. Vi se recomandă Yin Yoga, dans, înot, stretching, pilates, patinaj artistic.

Scorpion-24/10-21/11

Semn de apă

Planetă : Marte, energie acţiunii

Aveţi nevoie să vă puneţi limitele la încercare şi să simţiţi că munciţi pentru fiecare rezultat pe care îl obţineţi. Niciodată nu e destul pentru voi, mereu aveţi nevoie de mai mult. Vi se recomandă boxul, fitness-ul, sporturile extreme. 

Săgetator-23/11 - 21/12

Semn de Foc

Planetă : Jupiter, energia care vă dă elan

Aveţi nevoie de sporturi care să vă confere starea de libertate atât de necesară Săgetătorului. Vi se recomandă echitaţia, ski-ul, ciclismul. 

Capricorn-22/12- 20/01

Semn de Pământ

Planetă : Saturn, energie temperamentală

Cel mai important pentru voi e să găsiţi o modalitate prin care să aliniaţi partea fizică şi partea spiritual. Aveţi o natură mai degarbă solitară, aşa că sporturile de echipă nu sunt punctul vostru forte. Aveţi însă nevoie să va depăşiţi limitele. Vi se recomandă 

Yoga Iyengar, escaladă, ski şi golf. 

Vărsător-21/01-18/02

Semn de foc

Planetă : Uranus, energie electrizantă

Aveţi nevoie să practicaţi o activitate sportivă în aer liber şi să ieşiţi din tipare. Simţiti nevoia de originalitate şi libertate. Vi se recomandă ciclismul, echitaţia, plimbările lungi în natură. 

Peşti-19/02-20/03

Semn de apă

Planetă : Neptun, planeta intuiţiei

În cazul vostru totul e despre emoţii şi senzaţii. Aveţi nevoie să vă aliniaţi corpul şi spiritual şi să vă puneţi imaginaţia şi creativitatea la treabă. Vi se potrivesc sporturile care nu vă solicită atât corpul, cât spiritul. Vi se potrivesc: pilates, aquagym, yoga kundalini, balet. 

Pe PRO TV PLUS puteţi afla şi cum comunică zodiile: 

FULLSCREEN
Ce sport îţi face bine şi ţi se potriveşte în funcţie de zodie?
  • /

related posts