Care este singurul bărbat de care nu ar trebui să te îndrăgostești, conform zodiacului


Teoretic, te poți îndrăgosti de oricine pe lumea aceasta.


Însă, conform compatibilității între zodii, nu toate poveștile de iubire sunt scrise în stele. Iată, mai jos, zodiile care nu au nicio șansă să formeze împreună un cuplu de lungă durată.

Berbec cu Rac

Berbecului îi place să se miște rapid și să capitalizeze idila momentului. Ce poate fi mai bine decât să simți scânteia și să acționezi imediat? Totuși, nu așa stau lucrurile în cazul Racului, care este sentimental și are nevoie de timp pentru a stabili o relație bazată pe încredere. În cazul lor, dragostea este aproape imposibilă. Până când Racul va găsi momentul în care să se simtă destul de relaxat pentru a intra într-o relație, Berbecul va presupune că Racul nu are aceleași sentimente și va merge mai departe.

Taur și Vărsător

Taurul este, înainte de toate, stabil și predictibil, mai ales când vine vorba de legături sentimentale. Pentru Vărsător, care este inovatorul zodiacului, să facă același lucruri, în același fel, este o rețetă sigură pentru sufocare și plictiseală. Vărsătorul este atras de originalitate - persoana pentru care are sentimente trebuie să-l stimuleze atât intelectual, cât și fizic. Pentru Taur, acest lucru înseamnă multă energie irosită. O relație între aceste două semne nu se poate sfârși decât prost... și repede.

Gemeni și Scorpion

Nativul din Gemeni, deschis la orice, pasibil de opinii contradictorii, poate speria un nativ din Scorpion, care trebuie să știe tot timpul ce crede partenerul său. Dacă pământul se clatină sub picioarele lui în mod constant, un Scorpion nu se va simți în stare să se implice emoțional într-o relație de lungă durată. Între timp, nativul din Gemeni se simte mai comfortabil într-un mediu mai dinamic și are nevoie să fie acceptat cu tot cu schimbările lui de atitudine.

Fecioară și Balanță

Fecioara este una dintre cele mai înțelepte zodii din horoscop și totul provine de la atitudinea ei realistă. Pentru ea, amarul vieții trebuie tratat cu integritate și umor. Poate pentru unii, aceasta este o atitudine sănătoasă, dar pentru romantica Balanță, nu. Aceasta are nevoie să vadă partea frumoasă a vieții. În iubire, ca și în viață, este optimistă și are tendința să creadă că totul este posibil. 

Capricorn și Săgetător

Capricornul este muncitor, ambițios și destul de timid. Ceea ce înseamnă că tratează cu toată seriozitatea relația sentimentală și poate fi un partener incredibil de romantic și de încredere. Săgetătorul, pe de altă parte, este un geniu dezordonat, plin de farmec, dar nestatornic. Acesta este conștient că poate fermeca pe oricine, iar excepția o face Capricornul. O relație între aceste două zodii nu are, practic, nicio șansă.

Leu și Pești

Sensibilul nativ din Pești debordează de înțelepciune și empatie pentru cei din jur. Leul, pe de altă parte, își poartă sieși o dragoste nemăsurată și cere același lucru și de la partenerul său. În plus, Leul pretinde loialitate absolută, ceea ce nativul din Pești nu-i poate oferi niciodată. Nu este vorba despre faptul că nativul din Pești nu vrea să-și susțină persoana iubită, doar că acesta este tentat să-i susțină pe toți cei din jur, fără să facă diferențe.

related posts

Modifică setările cookies