Ce a prezis horoscopul chinezesc pentru anul 2020, anul Șobolanului de Metal. Ce ne așteaptă în continuare


Anul 2020 a adus pandemia de coronavirus, ceea ce pentru majoritatea oamenilor din toată lumea a însemnat și înseamnă, și la ora actuală, una dintre cele mai importante schimbări cât privește stilul de viață.


Oricare ar fi fost planurile, proiectele, visurile și năzuințele multora dintre noi, acestea au fost date peste cap, amânate pe termen nedeterminat sau chiar oprite definitiv.

Citește și: Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, are pagină de Facebook. Ce fotografii postează cei doi cu micuța

Pentru cei care cred în horoscop - fie el european, chinezesc sau de orice alt fel - și își modelează viața în funcție de predecțiile acestuia, se pune, în aceste condiții, întrebarea: au prezis astrele evenimentul major care marchează anul de grație 2020?

Și pentru că punctul de plecare al virusului care a oprit Pământul în loc este China, să vedem ce spune horoscopul chinezesc despre această perioadă.

Astfel, anul nou chinezesc și-a intrat în drepturi pe 25 ianuarie 2020, acesta fiind anul dominat de Șobolanul de Metal. Acesta este cel mai orgolios semn din zodiac, care cere atenție și recunoaștere cu surle și trâmbițe, astfel că va face totul pentru a-i lua pe toți prin surprindere.

Combinat cu Metalul, care semnifică toamna, culegerea roadelor, Șobolanul de Metal ne va arăta rezultatele a exact ceea ce am semănat de câțiva ani încoace. 

Conform predicțiilor, anul Șobolanului de Metal este marcat de alegeri și idei radicale și toate deciziile importante luate în această perioadă vor avea implicații pentru următorii 12 ani. De asemenea, abundă în evenimente, surprize de proporții, fiind considerat un an extrem de agitat. 

Anul Șobolanului este întotdeauna o perioadă a reînnoirilor și a schimbărilor și toți nativii trebuie să se aștepte la numeroase evenimente surprinzătoare, ieșite din comun. 

Schimbările și descoperirile se anunță la nivel global, dar și la nivel personal. Conform zodiacului chinezesc, acesta este anul în care fiecare își poate descoperi un talent nou, o abilitate nouă, își poate găsi iubirea vieții, își schimbă locuința sau chiar țara de reședință, dar și stilul de viață, la 180 de grade. 

Foto: Shutterstock

Share în bucate: Cina porcului cu boț de mămăligă

related posts

Modifică setările cookies