Ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut


Fie ca ne place sa recunoastem, fie ca nu, fiecare avem obsesii. In functie de semnul zodiacal sub care ne-am nascut, ideile fixe au o anumita tipicitate. Iata ce obsesii au femeile in functie de zodia in care s-au nascut:


BERBEC

Programul aglomerat o face fericita pe nativa din Berbec intrucat este obsedata de... a face mereu cate ceva! In plus, nu poate trai fara cumparaturi si isi centreaza existenta in jurul ideii fixe potrivit careia in viata ei trebuie sa apara mereu ceva nou.

TAUR

Cuvantul care o defineste este: pasiune! O nativa a acestei zodii vrea sa faca totul din suflet. Dincolo de aceasta latura spirituala, este obsedata de obiectele de lux si de tot ceea inseamna a duce o viata fastuoasa si eleganta.

GEMENI

Femeile Gemeni nu pot trai fara socializare; de aceea, obsesia lor tine de comunicarea si interactiunea cu cei din jur. De-a lungul vietii, ele vor investi in gadget-uri care faciliteaza informatiile, schimbul de stiri, transmiterea vestilor.

RAC

Racii sunt obsedati de ordine si curatenie. Le place sa stea intr-un mediu echilibrat, armonios si aranjat, asa ca isi fac o obsesie din a pastra totul organizat in jurul lor. 

LEU

Leoaicele sunt obsedate de... ele insale! Sunt dependente de atentie si nu suporta ca altcineva sa primeasca mai mult interes din partea celor din jur decat ele.

FECIOARA

Pentru ca tind sa fie putin haotice cand vine vorba de viata lor personala, Fecioarele sunt obsedate de ordine si perfectiune. Le place sa faca liste si sa traiasca permanent cu impresia ca detin controlul in orice situatie.

BALANTA

Nativele din Balanta sunt obsedate sa gaseasca un echilibru intre latura personala si cea profesionala. Adesea, ele simt ca se dedica unui singur aspect si ii invidiaza pe cei care stiu cum sa duca un stil de viata armonios.

SCORPION

Se spune ca nativele din Scorpion sunt obsedate de... sex. Considerate cele mai seducatoare membre ale zodiacului, ele mizeaza pe senzualitate pentrua  obtine ce isi doresc si se simt rau in momentul in care barbatii le resping avansurile.

SAGETATOR

Reprezentantele acestei zodii viseaza sa calatoreasca, sa cunoasca oameni, sa nu petreaca prea mult timp in acelasi loc. Sunt obsedate de turism si calatorii, iar daca ar avea resursele financiare necesare, si-ar duce viata intr-un avion.

CAPRICORN

Greu de crezut sau nu? Femeia Capricorn este obsedata de munca si cu greu poate fi convinsa sa se relaxeze. Ea se simte validata in momentul in care are rezultate bune la serviciu si de aceea isi face treaba cu profesionalism si dedicare.

VARSATOR

Varsatoarele sunt obsedate de povesti, de arta, de fantezie. Nu le place existenta banala si anosta de zi cu zi, asa ca prefera sa se refugieze in fictiune ca sa poata supravietui fericit.

PESTI

Nativele din Pesti pretuiesc familia si sunt obsedate de binele acesteia. Ele sunt dispuse sa faca orice pentru ca cei dragi sa fie fericiti.

related posts