Ce semnificație are 02.02.2020 potrivit unor numerologi


Numerologia este credința în relația divină, mistică, între un număr și unul sau mai multe evenimente


Alături de astrologie, este asociată cu paranormalul. De la egipteni la mayasi, civilizații și culturi întregi s-au folosit de numerologie pentru a descoperi tainele universului. Inclusiv Pitagora, renumitul filosof grec considerat “părintele matematicii”, era de  parere ca numerele reprezinta esența lucrurilor și intreg universul este un sistem armonios de numere și raporturi numerice.
 

 

Potrivit cosmos.ro, “ziua de 02.02.2020 este răscrucea de unde nu ne vom mai întoarce niciodată la ceea ce a fost până acum. 02.02.2020 este palindromul perfect."
 
Adică: „un şir de caractere (de obicei cuvinte, fraze sau numere) care citit de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga rămâne neschimbat.” 
 
Cu toate acestea, potrivit aceluiași site,  “un palindrom, atunci când vine, reprezintă o schimbare de direcţie, de vibraţie, de stare, de atitudine. (…) Ne obligă pe toţi şi la o alegere inevitabilă în privinţa drumului pe care fiecare dintre noi îl urmăm, dar şi la o rupturi definitive din multe perspective, dintre care cea karmică este prima. (…) 02.02.2020 este momentul cosmic astral în care se vor declanşa ireversibil rupturi – de relaţii de tot felul, de trecut, de karme vechi, de tot ceea ce ne ţinea pe loc până în acel moment. Se vor înregistra foarte, foarte multe divorţuri, posibil chiar şi avorturi, multe familii unde este karmă dezechilibrată se vor destrăma într-un ritm accelerat, vor fi multe schimbări de locuri de muncă, dar şi schimbări în schemele instituţiilor statului, peste tot în lume."

PE PROTV PLUS PUTEȚI VEDEA EMISUNILE PREFERATE:

FOTO: PIXABAY

FULLSCREEN
2020
  • /

related posts

Modifică setările cookies