Ce trebuie sa stii despre nativii din Balanta. De bine si de rau!


Balantele sunt persoane blande, gentile si iubesc tot ceea ce este frumos si armonios. Totusi, din dorinta lor de a-i face pe toti cei din jur fericiti, se gasesc in dificultatea de a spune "Nu" si, ca rezultat, se gasesc adesea in situatii delicate si stresante.


Trasaturi pozitive ale nativilor din Balanta:

1. Sunt romantici si fermecatori.Faptul ca sunt guvernati de planeta Venus ii face extrem de romantici. Orice actiune a lor este influentata de sentimente. Este o adevarata placere sa ii auzi vorbind, sunt sarmanti si cuceritori. Compania lor este cautata de cei din jur. 

2. Sunt foarte corecti. Au un simt al dreptatii extrem de dezvoltat. Atunci cand vor sa isi atinga telul, au grija sa fie corecti si sa nu incalce regulile.

3. Sunt dilpomati. Sunt renumiti pentru abilitatile lor diplomatice si pentru faptul ca pot asculta cu rabdare diverse puncte de vedere pana iau o decizie.

4. Sunt persoane echilibrate si tacticoase. Nu le plac lucrurile extreme si intotdeauna vor alege calea de mijloc, pentru a-i multumi pe toti cei din jur. 

 


Trasaturi negative ale nativilor din Balanta:

1. Sunt superficiali si detasati. Este usor sa le distragi atentia. Pun adesea pe primul loc aspectul fizic, fiind "furati" de frumusetea cuiva. Sunt persoane ferme si puternice, dar uneori sunt prea detasati de ceea ce se intampla in jurul lor. De multe ori se prefac ca sunt simpatici doar pentru a-i multumi pe cei din jur.

2. Nu te poti baza pe ei. Sunt foarte usor de influentat si isi schimba des parerile. Se tot razgandesc si nu iti poti pune baza in ei. Este greu de estimat daca isi vor tine sau nu promisiunea.

3. Sunt lenesi si nu au elan in actiunile pe care le fac. Desi de cele mai multe ori dau dovada de energie, au tendinta de a trata lucrurile superficial si de leveni asupra lor. Nu e neaparat vorba de lene fizica, ci de dorinta lor de a evita stresul si provocarile emotionale.

4. Sunt indecisi. Sunt dintre cele mai dificile lucruri pentru o Balanta este sa ia decizii. Daca au mai multe optiuni, sunt in incurcatura!

5. Sunt risipitori. Pentru ca le plac lucrurile materiale, au tendinta de a cheltui multi bani pe luxuri inutile.

related posts