Ce zodii au sanse mari sa se desparta de partener primavara asta


Tag-uri: #zodiac #despartiri

Berbec – In luna martie, daca sunt intr-o relatie care nu mai functioneaza cum trebuie, pot avea loc desparitiri, separari. Este important sa nu insiste asupra unor relatii in care nu se mai simt fericiti. Trebuie actionat acum, pentru mai multa liniste in viitor. Poate fi o perioada dureroasa, insa doar asa vei obtine acea liniste pe care o doresti atat de mult.

Gemeni – Relatia cu partenerul nu este una tocmai buna, au loc niste evenimente care testeaza relatia. Cine trece cu bine peste acest hop important, isi poate consolida relatia, insa sunt sanse mari sa se produca o ruptura in aceasta primavara. Aveti parte de o luna martie tensionata, in care se va decide viitorul vostru sentimental.

Fecioara – Nativii din aceasta zodie ar trebui sa cantareasca bine lucrurile daca sunt intr-o relatie; pot inchide un capitol si incepe un altul. Daca frustrarile si nemultumirile sunt mai multe decat gesturile de tandrete si afectiune, atunci ar trebui sa ia o decizie si sa se gandeasca bine daca mai merite sa lupte pentru aceasta relatie.

Sagetator – Nativii din aceasta zosie au probleme cu partenerii, insa acestea ar putea fi rezolvate prin comunicare. Doar acolo unde neintelegerile sunt grave pot avea loc despartiri.

Pesti – Exista rani care trebuie vindicate, atentie la parteneriatele care nu va fac bine,  ca sa nu suferiti mai mult mai tarziu. Astrele nu exclud posibile despartiri in aceasta perioada pentru nativii din Pesti.

related posts

Modifică setările cookies