Cea mai misterioasa femeie. 10 trasaturi fundamentale ale femeii din zodia Pesti


Nativa din Pesti este miserioasa, creativa, romantica si spirituala. Ii place sa fie iubita si sa iubeasca.


1. Nativa din Pesti este o femeie misterioasa si senzuala, careia ii place sa pastreze o aura de mister in jurul sau. Are o minte agera, este romantica si spirituala.

2. Curioasa din fire, nativa din Pesti viseaza cu ochii deschisi. Pune pare pret pe aspectele spirituale ale vietii, pe intuitie si pe emotii. Este in general o persoana religioasa.

3. Este mereu in cautarea sensului vietii si in explorarea aspectelor mai profunde ale existentei. Analizeaza in detaliu situatiile in care se afla, observand aspecte pe care altii nu le remarca.

4. Cand este indragotita, vrea ca relatia cu partenerul sa fie una plina de magie si de mister. A fi indragostita este bucuria suprema a vietii ei. Nimic nu se compara cu acea senzatie de fluturasi in stomac.

5. Este o partenera loiala si devotata si se simte implinita doar atunci cand iubeste cu adevarat.

6. Este feminina, buna la suflet si blanda, insa nu este genul care sa ii lase pe ceilalti sa se apropie prea mult de ea. Intotdeauna pastreaza o anumita distanta, de unde si aura de mister.

7. Intr-o relatie, ofera mult, insa nu totul.  Partenerul nu trebuie sa o trateze ca pe o persoana fragila, dar nici ca pe cineva care nu are nevoie de ajutor. Este puternica, insa nu refuza ajutorul la nevoie. Nu trebuie sa ii fortezi limitele.

8. Este capabila sa isi reinventeze viata si asta inseamna ca poate sa o ia de la capat si fara partener, daca acesta nu a tratat-o cum trebuie. Un barbat nu trebuie sa o sufoce cu bunele lui intentii, dar nici sa o lase sa se descurce mereu singura, pentru ca va interpreta aceasta atitudine ca lipsa de interes.

9. Pentru nativa din Pesti sexul vine mana in mana cu iubirea. De obicei, este supusa in pat, incercand sa ii faca pe plac partenerului - nu se da in laturi de la nimic ca sa il multumeasca.  

10. Femeia din Pesti nu este cea mai inzestrata la capitolul finante. Desi este intuitiva, ia decizii bazate de emotii si nu pe logica atunci cand vine vorba despre bani.

related posts

Modifică setările cookies