Cele 3 zodii care vor avea un weekend fantastic. Pot fi cele mai bune trei zile din an


În weekend-ul care urmează, trei dintre zodiile din horoscop se pot considera răsfățatele astrelor.

Tag-uri: #horoscop #weekend

Weekend-ul care urmează are potențial pentru a fi cu adevărat minunat. La urma urmei, suntem încă în zodia Peștilor, care transmite vibrații magice, de poveste. Venus este într-o relație prietenoasă cu Vărsătorul cel carismatic. Uranus intră în stabilul, cu picioarele pe pământ Taur, ceea ce se traduce pentru fiecare dintre noi cu deschiderea unui nou capitol de viață. 

Pentru trei semne ale zodiacului, finalul acestei săptămâni poate fi cel mai bun din tot anul. Acestea sunt: Rac, Scorpion și Pești, conform Elite Daily. 

Rac

Soarele se află în casa aventurii, a filosofiei, astfel că ai posibilitatea să călătorești, să vizitezi locuri noi, să înveți lucruri inedite și să-ți extinzi orizontul. Nu este momentul acum să fii conservatoare și reținută.

Poți să cunoști oameni noi și interesanți, să abordezi subiecte despre care nu știi nimic sau să încerci delicii gastronomice inedite. 

În această perioadă, ești încurajată să rămâi cu mintea deschisă și să contempli idei pe care, în mod normal, le-ai fi respins din start. 

Scorpion

În această perioadă, Soarele se află în casa distracției și a plăcerii, iar tot scopul trecerii prin sezonul Peștilor este ca tu să înțelegi că, fără distracție, viața nu ar avea sens. 

Astfel, acum este timpul să experimentezi senzații și lucruri noi. Nu mai analiza totul la cel mai mic detaliu și lasă-te surprinsă. Acum este timpul să te reconectezi la copilul din tine și să uiți, măcar pentru o vreme, de stres. Tot ceea ce contează este să te distrezi de minune. 

Pești

Soarele se află în casa sinelui, iar Universul relaționează cu natura ta sensibilă, artistică, visătoare. Beneficiezi de o infuzie masivă de încredere, dragoste de sine și creativitate. Folosește-ți puterile pentru a face din această perioadă una memorabilă. 

 

Vezi și: De ce își regretă Ruby unele tatuaje

related posts

Modifică setările cookies