Cum afectează Venus retrograd relațiile de cuplu. Despărțiri iminente pentru unele zodii. Surpriză imensă pentru Săgetători


Din 5 octombrie, planeta Venus va intra în retrograd şi va influenţa relaţiile de cuplu. Planeta iubirii vine în prim-plan ca să pună accentul asupra schimbărilor în bine. Venus urmăreşte să îţi transforme relaţiile într-o manieră pozitivă, fără să ezite să îţi elimine factorii toxici din viaţa ta.


Venus este cunoscută ca planeta iubirii, a armoniei si a frumuseţii. Însă, atunci când planeta intră în mişcare retrogradă, e timpul pentru noi schimbări. Planeta vine în urma celorlalte planete retrograde şi e pregatită să aducă până pe 15 noiembrie transformări semnificative.

În ceea ce priveste planul sentimental, planeta Venus va aduce gânduri la care in mod normal nu s-ar fi asteptat nimeni,. Sentimentele de iubire pot deveni greu de impartasit în această perioadă și s-ar putea sa realizați că planurile şi gândurile nu mai pot fi împărtăşite. 

În plus, nici in plan profesional lucrurile nu sunt prea bune, cheltuielile si cariera pot fi puse în pericol în această perioadă. Un nou loc de muncă poate suna compromițător, însă esenţa şi aparenţă diferă de aceasta dată, iar un nou job poate insemna un loc care nu vă poate defini.

Venus va rămâne retrograd in Scorpion pana pe 30 octombrie, apoi își încheie ciclul retrograd în zodia Balanță până pe 16 noiembrie. Următoarele 6 săptămâni pot fi de-a dreptul covârşitoare, dar trebuie amintit ca la final va reapărea dorinţa de a întări anumite relaţii.
 

Iată ce impact are evenimentul asupra zodiilor:

 

Berbec

Intimitatea și relațiile cele mai profunde sunt evidențiate în această perioadă. Problemele din dormitor vă îndeamnă să vă apropiați de intimitate în mod diferit și sa reconsiderati ceea ce va definește. De asemenea, ați putea avea probleme cu impozitele sau finanțele pe care le împărțiți cu partenerul, deci faceți bugetul în mod înțelept. Pe de altă parte, un bonus neașteptat ar putea să apară. Odată cu retrogradarea in Balanţă, relatiile şi prieteniile s-ar putea să se prăbuşească.

 

Taur

Pentru tauri, veştile nu par a fi prea bune, prietenii, iubiţii și colegii tăi sunt vinovaţi de dramele din viaţa ta. Ești mai predispus decât celelalte zodii de a intra in contact cu cineva din trecutul tău. O nouă relaţie nu este binevenită in perioada asta, mai ales ca in plan financiar lucrurile nu stau nici ele bine.

 

Gemeni

 Tentația de a schimba stilul alimentar este foarte mare, așa că trebuie să faceți un punct de mâncare sănătos și să rămâneți activ. Relațiile nesănătoase au un impact asupra sănătății dumneavoastră, iar cel mai mic moment de stres poate cauza.

 

Rac

Dacă trăiți o viața interesantă, cineva nou poate să vă oblige să vă puneți la îndoială ideile de care sunteti atraşi. Vechile contacte din trecutul s-ar putea să reapară acum. Însă, legăturile familiale și viața de familie devin confuze. Agresiunea pasivă cu familia sau colegii va exploda cu ușurință în argumente și veți deveni agitați și nemulțumiți de locuință. În loc să plănuiți să vă mutaţi, o mult mai bună soluţie este aceea de a redecora. 

 

Leu

De această parte, persoanele care revin în următoarele săptămâni vă vor aminti de unele răni din trecut. Puteți să vă revizuiţi relațiile anterioare și să eliminaţi orice bagaj emoțional. Certurile cu părinții pot apărea și ele. Verificați dublu și triplă e-mail-ul sau textul înainte de a-l trimite pentru că sunteți predispuși la greșeli. Concluziile pe care le trageți ar putea să vă inspire să descoperiţi o nouă pasiune.

 

 

Fecioară

Persoanele pe care le vedeţi în fiecare zi pot cauza multe probleme în viața personală în următoarele câteva săptămâni. Încearcă să fii rezervat atunci când e vorba de orice tip de comunicare. Evitați tentația de a cheltui sume mari de bani în următoarele câteva săptămâni, pentru că niciodată nu știți ce fel de probleme vor apărea și veți avea nevoie de bani pentru a le rezolva.

 

Balanţă

Cu Venus retrograd, sunteți tentat să vă distrageți atenția de la orice emoție negativă cu alimente costisitoare, băuturi, sau bunuri materiale. Acest lucru duce la supra-cheltuieli pentru articolele de lux care vă fac doar să vă faceți griji cu privire la contul bancar. Dragostea de sine este cheia pentru a supraviețui acestui retrograd - nu vă fie frică să recunoașteți defectele și să lucrați pentru a le repara

 

Scorpion

Când vine vorba de această zodie, schimbarea de look este cea care primează. Dacă v-ați gândit să obțineți o tunsoare dramatică, un makeover extrem sau un tatuaj nou, acum este momentul! În timp ce înfăţişarea este în curs de revizuire, stabiliți noi modele și comportamente atunci când aveți de-a face cu alții. Acest lucru vă poate dezactiva prietenii, dar poate atrage și oameni cu totul noi.

 

Săgetător

Fostele relaţii sunt singurele lucruri la care vă puteţi revela in această lună. Figuri importante din viața ta îți ocupă mintea și chiar ar putea face o surpriză în lumea reală. Partenerul curent ar putea acum să vă ofenseze sau să vă deranjeze, sau cineva cu care nu v-ați dorit nimic în trecut poate să îşi facă loc în inima dumneavoastră.

 

 

Capricorn

Orice comportament în grupul  de prieteni este evidențiat acum, iar obiceiurile problematice devin din ce în ce mai proeminente până când sunteți forțat să părăsiți grupul. La sfârșitul lunii, relațiile de la locul de muncă se află în centrul atenției. Obiectivele și aspiraţiie profesionale sunt supuse unor schimbări dramatice în următoarele câteva săptămâni, dar nu abandonați încă la locul de muncă. 
 

Vărsător

Datorită stării de bine molipsitoare reuşiţi să primiţi atenţie nemărginită şi de la ceilalţi. Dar când Venus este în retrograd, această stare poate fi interpretată ca fiind ciudată sau neatractivă. În plus, este momentul perfect sa vă faceţi noi planuri şi să călătoriţi.

 

Peşti

Vă gândiţi din ce în ce mai mult planurile de viitor. Mintea este plină de idei, de locuri noi, de a călători și de lucruri noi de studiu. Faceți planuri de a urmări aceste noi interese!related posts