De ce ti-e cel mai frica, in functie de zodie. Nativii care se tem de respingere si certuri


Fie care zodie in parte este caracterizata de o teama care o domina mai mult decat orice altceva. Nu este vorba despre frica de intuneric sau reptile, ci o temere mai profunda. Care este a ta?


Berbecii se tem de separare, de detasare si de despartiri. Nu suporta ideea de a fi lasati in urma sau de a lasa pe cineva in urma, mai ales cand au sentimente sincere fata de persoanele cu care au de-a face.

Taurilor le e frica de schimbare, mai ales pentru ca simt ca nu pot face fata bine inlocuirilor, mutarilor si devierilor. Prefera tiparele, lucrurile stabilite dinainte si au nevoie de timp pentru a se adapta la circumstante noi.

Pentru Gemeni, cel mai rau lucru este singuratatea, motiv pentru care se tem, ba chiar fug de ea. Asa cum insasi simbolistica acestui semn o spune, au nevoie de o jumatate pentru a se simti completi si impliniti.

Racilor le provoaca frica gandul ca nu sunt iubiti, pretuiti si apreciati. Nativii din aceasta zodie au nevoie permanenta de grija si afectiune, iar daca nu o mai primesc, se simt frustrati si melancolici.

Leii detesta si in acelasi timp fug de cei care ii ignora. Le e teama sa nu fie nebagati in seama, sa fie uitati, lasati in urma si inutili pentru cei din jur. Cel mai bun mod de a-i face pe plac unui nativ din aceasta zodie este sa-i arati ca tii la el si la opiniile sale.

Fecioarelor le e teama de dezordine, de haos, de agitatie. Calmi si linistiti din fire, nativii nu suporta ca ordine lucrurilor cu care s-au obisnuit sa fie schimbata, fie ca vorbim la modul propriu (obiecte, haine), fie la cel figurat (o anumita atmosfera in familie sau la locul de munca).

Nu e deloc greu de crezut ca Balantelor le displace si le este frica de... lipsa de echilibru. Cel mai teama le este acestor nativi sa ia o decizie care sa le schimbe viata in rau pentru totdeauna.

Esecul le creeaza un sentiment de anxietate Scorpionilor. Obisnuiti sa fie cei mai buni in tot ce fac, acestia se tem sa nu dea gres si sa nu dezamageasca increderea celor din jur.

Independenti, ba chiar libertini, din fire, Sagetatorii se tem de control. Urasc sa fie tinuti in frau, sa se simta presati, ingraditi, cenzurati. Daca vrei ca un nativ al acestei zodii sa se deschida in fata ta, nu il presa si nu ii taia aripile.

Capricornii se tem sa nu fie intelesi gresit. Mai mult decat atat, le e frica si au un sentiment de anxietate cand se gandesc ca nu sunt suficient de buni la ceva sau pentru ceva. Vor sa aiba succes si sa se faca bine intelesi in orice situatie.

Varsatorilor le e teama de izolare. Nu vor sa fie tinuti departe de cei pe care ii iubesc, ba dimpotriva: vor sa fie mereu la curent cu orice li se intampla celor dragi si sa ii ajute la nevoie. Cel mai frica este sa fie uitati de familie si prieteni.

Pestii simt anxietate daca ii supara pe cei din jurul lor si daca sunt respinsi. Cu greu accepta un raspuns negativ si cu si mai mare dificultate reusesc sa treaca peste o cearta cu altcineva.

related posts