Eclipse in 9 si 23 martie. Cum afecteaza acestea fiecare semn zodiacal in parte


Eclipsele aduc schimbare, iar singura noastra optiune este aceea de a merge inainte, indiferent de ele. Acestea anunta evenimente importante, vesti despre un pas important: o casatorie, o despartire, nasterea unui copil, o promovare, semnarea unui act important, inceputul unei afaceri.


Eclipsele au tendinta de a crea noi etape si aduc noi oportunitati. Este modalitatea Universului de a ne trezi la realitate si de a ne obliga sa acordam atentie domeniului din viata noastra care necesita schimbare, pentru a evolua.

Eclipsele vin in perechi, iar anul acesta primele se formeaza pe 9 martie (cea solara) si pe 23 martie (cea lunara) semnele implicate fiind Fecioara, Pesti, Berbec si Balanta. Asadar, nativii din aceste semne zodiacale sau cei cu ascendentul in aceste semne pot demara un proiect important.


Berbec

Nativii Berbeci pot incepe un proiect la eclipsa solara din 9 martie, insa tot alaiul de planete de pe casa secretelor pozitionate pe zodia Pesti ii indeamna sa tina totul ascuns. Soare, Luna, Mercur, Neptun si Kiron le aduc multa intuitie, ii izoleaza si ii indeamna sa lucreze singuri pentru a avea rezultate.

Eclipsa lunara din 23 martie pune pe tapet relatiile intime sau cele de afaceri si pot anunta un eveniment important. Planeta Marte, guvernatorul nativilor din Berbec, se afla acum in Sagetator - casa calatoriilor, intr-un semn de foc, unde se simte bine si ii sustine.

Rolul lui Venus, stapanul casei parteneriale, este si el foarte important. Venus si Neptun pozitionate pe casa ascunsa nu intra in armonie cu Marte de pe casa calatoriilor si nativii pot afla secrete care vin cu o surpriza. Ziua de 16 martie este o zi importanta pentru nativi (Pluton de pe casa carierei primeste niste raze pozitive de la Jupiter din casa serviciului) cand pot semna un contract pentru un nou job.


Taur

Eclipsa solara din 9 martie se formeaza pe casa prietenilor, proiectelor, planurilor de viitor si a protectorilor nativilor Taur. Daca pana acum nativii au amanat o decizie legata de un prieten sau grup de amici, acum este momentul sa puneti punct unei prietenii, sa socializati mai mult si sa intrati intr-un alt anturaj.

In urmatoarea perioada, nativii din Taur isi vor consolida relatiile si isi vor extinde contactele. A doua eclipsa, lunara de data aceasta, se formeaza la luna plina din 23 martie si are loc pe axa Balanta-Berbec, adica pe axa caselor legate de serviciu si sanatate si casa a 12-a, domeniul izolarii si al secretelor. Nativii pot culege roadele in urma unui proiect la care au lucrat in secret.  


Gemeni

Luna martie anunta pentru nativii din Gemeni un eveniment important in cariera deoarece eclipsa solara din 9 martie se formeaza pe casa carierei, a faimei si a imaginii publice. Gemenilor li se deschid drumuri noi, apar oportunitati si evoluaeaza in cariera. Planetele Soare, Luna, Neptun, Mercur si Kiron sustin casa carierei si ii face sa straluceasca. Unii dintre nativii Gemeni pot obtine chiar o promovare, in urma recunoasterii meritelor muncii lor.

Fiind o eclipsa de soare, important este domeniul casei comunicarii, domeniu guvernat de Soare. O serie de nativi Gemeni pot lansa o carte, un blog, un site, pot incepe in curs in urma caruia sa obtina un certificat. Cei care sunt angajati pot obtine bonusuri, iar cei care lucreaza independent isi pot umple conturile in urma unui proiect.

A doua eclipsa, lunara de data aceasta, are loc pe 23 martie si se formeaza pe casa dragostei, a creativitatii si copiilor. Este momentul luarii unei decizii cu privire la viitorul unei relatii romantice, in relatia cu copiii pentru cei care au, iar pentru cei care lucreaza in domeniul creatiei, reprezinta culegerea roadelor unui proiect de succes. Cei singuri pot avea parte de intalniri placute cu persoane noi, care pot deveni in curand parteneri de cuplu.


Rac


Eclipsa solara din 9 martie se formeaza pe zodia Pesti, un semn de apa, cu care nativii Raci sunt compatibili, pe sectorul calatoriilor, a studiilor si stiintelor inalte, a limbilor straine si a filosofiei. Aceasta deschide noi etape si aduce oportunitati in domeniile enumerate.

Cea de-a doua eclipsa pe luna plina, din 23 martie, pozitionata pe axa Balanta-Berbec cu Luna in Balanta, se formeaza pe sectorul familie si parinti. Familia va fi in centrul atentiei la aceasta luna plina si evenimentul anuntat poate sa aiba legatura cu mutarea, vinderea si cumpararea unei locuinte. Unii dintre nativi pot finaliza renovarile unei case, iar cei care detin o firma sa isi mute sediul. Unii nativi se pot muta cu serviciul si implicit intra si schimbarea casei.

Eclipsa lunara din 23 martie are sustinere de la Pluton (din 16 martie) de pe casa parteneriatelor intime sau de afaceri pentru ca planeta regenerarii primeste niste raze pozitive de la Jupiter, marele benefic, aflat in zodia Fecioarei pe casa comunicarii din horoscopul general.


Leu

Eclipsa solara din 9 martie se formeaza pe zodia Pesti si deschide o noua etapa pentru a castiga sau recupera niste bani sau bunuri - ea se formeaza pe sectorul banilor altora, a mostenirilor, a creditelor, burselor, impozitelor si a partajelor. Din ecuatia astrala face parte si Neptun, care ascunde informatiile. Unii nativi pot afla, deci, secrete legate de o mosternire sau despre bani care le revin. Jupiter, marele benefic, este pozitionat pe casa opusa, pe sectorul resurselor personale, si sustine recuperarea acestor bunurilor.

16 martie este o zi benefica pentru semnarea unor acte, contracte si pregateste evenimentul ce va avea loc la eclipsa lunara din 23 martie din Balanta, care se formeaza pe sectorul casei a treia, a comunicarii, fratilor, rudelor apropiate, cu Venus, guvernatorul Balantei pe casa finantelor banilor altora. Jupiter de pe casa banilor trimite raze benefice lui Pluton, asezat pe sectorul serviciului, lucru ce indica bani mai multi, care pot veni de la actualul loc de munca sau de la un loc de munca nou.


Fecioara

Eclipsa solara din 9 martie se formeaza pe zodia Pesti, pe casa partenerilor intimi sau de afaceri ale Fecioarelor. Ea vine cu surprize care pot da peste cap planurile nativilor Fecioara. Pluton pozitionat in sectorul dragostei sustine planetele, care se afla acum in Pesti, pe casa parteneriala. Cu alte cuvinte, cineva din anturajul nativilor din Fecioara poate avea un rol important la aceasta eclipsa si anunta deschiderea catre un parteneriat mult dorit, de casatorie sau de afaceri. 

Eclipsa lunara din 23 martie se formeaza pe casa a doua a horoscopului general, pe domeniul finantelor, si anunta un moment fericit - momentul culegerii roadelor in ceea ce priveste sumele pe care le pot incasa luna aceasta nativii din Fecioara. 


Balanta

Eclipsa solara din 9 martie se formeaza pe zodia Pesti, in casa a sasea a horoscopului general, adica in sectorul serviciului si al sanatatii si anunta o noua etapa in viata nativilor marcata de schimbari bruste in ceea ce priveste locul de munca si sanatatea. Cei care lucreaza in particular pot primi niste propuneri de job part-time.

Saturn aflat in casa a treia a comunicarii, adica a studiului personal, ajuta nativii din Balanta care doresc sa invete, sa se perfectioneze, sa se inscrie la cursuri de calificare ce ii pot ajuta la jobul actual sau la unul nou daca doresc sa schimbe. Cei care au avut probleme de sanatate in ultima perioada pot gasi un medic sau incepe un tratament care sa ii ajute sa isi rezolve problemele medicale. 

Eclipsa lunara din 23 martie are loc pe axa parteneriatelor nativilor din Balanta. Evenimente cu supriza legate de domeniul parteneriate se pot derula atat repede incat nativii nici nu o sa-si dea seama. La final insa, deznodamantul ii va multumi pe nativii acestei zodii.


Scorpion

Eclipsa solara din 9 martie se formeaza pe zodia Pesti, un semn de apa (cu care nativii Scorpion sunt compatibili) in casa a-5-a a horoscopului general, pe sectorul dragostei, creativitatii, copiilor si a petrecerii timpului intr-un mod placut. Soarele, Luna, Neptun, Mercur si Kiron sustin casa iubirii si luna noua poate anunta un eveniment fericit in dragoste si cuplu. Cei singuri sunt sfatuiti sa iasa cu prietenii, familia si cunoscutii, sa fie atenti in jurul lor, deoarece au toate sansele sa cucereasca inima cuiva.

O alta serie de nativi pot prezenta un proiect de creatie sau cei care practica un sport pot avea niste succese in domeniul in care activeaza.

Cea de-a doua eclipsa, lunara de data aceasta, se formeaza pe 23 martie, se pozitioneaza in Balanta si pune accent pe casa izolarii, a secretelor, a problemelor cronice de sanatate, a subconstientului. Ea aduce inchiderea unei etape, finalizarea unei lucrari sau aflarea unui secret al partenerului intim sau de afaceri.


Sagetator 


Eclipsa solara din 9 martie se formeaza pe zodia Pesti in sectorul familiei, a locuintei si anunta o posibila schimbare de domiciliu, cumpararea sau vanzarea unui imobil, schimbarea sau amenajarea unui sediu de firma sau o posibila tranzactie imobiliara cu casa parinteasca. Cele patru planete Soare, Neptun, Mercur si Luna sustin aceasta schimbare si aduc multa energie pentru a rezolva tot ce tine de familie.

Eclipsa lunara din 23 martie are loc pe zodia Balanta, pe casa proiectelor, a planurilor de viitor, a prietenilor, a protectorilor. Pot avea loc despartiri de niste prieteni, care se muta in alt oras, sau o prietenie se poate incheia in urma unor dezamagiri recente. Pentru unii nativi, poate veni vestea nasterii unui copil, iar altii pot fi mandri de realizarile copiilor.


Capricorn

Eclipsa solara din 9 martie pe zodia Pesti se formeaza pe casa a treia din horoscopul general, domeniul comunicarii, a calatoriilor scurte si al fratilor. Cele patru planete Soare, Luna, Neptun si Mercur sustin aceste domenii si anunta momentul inceperii unei noi etape in relatia cu fratii, a comunicarii, a interviurilor celor care doresc sa isi schimbe jobul, a cursurilor de orice fel.

Cea de-a doua eclipsa, lunara de aceasta data, are loc pe 23 martie, se formeaza pe casa a zecea si anunta evenimente importante in domeniile: cariera, imagine publica, faima si prestigiu. Ea reprezinta momentul culegerii roadelor, cand pot fi investiti intr-o  functie de conducere. Cei care lucreaza pe cont propriu pot obtine niste contracte, care le pot spori finantele.


Varsator

Eclipsa solara din 9 martie se formeaza pe zodia Pesti si anunta un eveniment pe sectorul financiar. Cele patru planete Soare, Venus, Neptun si Mercur sustin finantele si anunta inceperea unei noi etape in gestionarea banilor. Ar putea fi momentul rediscutarii contractului de munca sau ati putea sa solicitati o marire de salariu pe care o tot amanati de mai multe luni. Daca marirea de salariu se lasa asteptata, sunt sanse ca cineva din anturajul nativilor, care se afla in umbra, sa trimita niste bani pentru a rezolva niste situatii neprevazute.

Eclipsa lunara din 23 martie se formeaza cu luna in Balanta, pe axa Berbec-Balanta, si anunta un eveniment in sectorul casei a-9-a care reprezinta: calatoriile la drum lung, studiile inalte, filosofia, religia si relatia cu strainatatea. La luna plina au loc finalizarea unor proiecte, incheierea unor cursuri care duc la obtinerea unor atestate.


Pesti

Eclipsa solara din 9 martie se formeaza pe zodia Pesti si este sustinuta de Soare, Luna, Mercur, Kiron si Neptun, guvernatorul Pestilor, si anunta un eveniment important, o schimbare care va avea loc in viata tuturor nativilor.

Luna noua anunta momentul unei noi etape in viata nativilor si schimba prioritatile acestora. Energia Soarelui, care se afla pana pe 20 martie in zodia nativilor, ii sustine si ii ajuta in tot ce intreprind. Eclipsa ii va pune pe Pesti intr-o noua lumina, iar partenerii intimi sau de afaceri vor realiza cat de pretiosi sunt.

Eclipsa lunara din 23 martie are loc pe casa a-8-a din horoscopul general, pe domeniul banilor altora, mostenirilor, platilor, creditelor, impozitelor, partajelor. Astfel, vor avea loc discutii legate de sfera financiara, dar este, de asemenea, momentul culegerii roadelor a ceea ce au inceput anul trecut, in toamna, in sectorul financiar.

related posts

Modifică setările cookies