Horoscop zilnic 29 iulie 2020. Gemenii vor seduce pe cineva de care sunt atrași, ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de miercuri, 29 iulie 2020. 

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

Vei avea astăzi plăcerea să înveți lucruri noi, iar dacă participi la un schimb de experiență profesional, îți vei îmbogăți cunoștințele. Dacă ești plecată în vacanță, într-un parc de aventuri, la piscină, vei petrece de minune alături de partener și de prieteni.

Taur

Astăzi, se anunță o zi în care preocuparea ta principală va fi gestionarea unui buget. Posibil să faci niște plăți sau să mergi să schimbi un contract. Oricare ar fi situația, faci mai multe deplasări, să rezolvi chestiuni financiare sau să achiziționezi unele lucruri necesare casei sau firmei unde lucrezi.

Gemeni

Dacă ești singură, ai în plan să cucerești pe cineva pe care ai cunoscut de mult și la care ți-a rămas gândul. Nu știi dacă faci bine să inițiezi tu o invitație în oraș, însă nu ai nimic de pierdut. Cel mult, un refuz. Dacă faci parte dintr-un cuplu, partenerul îți face o surpriză.

Rac

Contextul astral de astăzi îți aduce o zi aglomerată la serviciu, cu multe sarcini, ședințe și negocieri. Posibil să fii convingătoare și să reușești să semnezi un contract. În parte a doua a zilei, partenerul te duce într-un loc, care vă amintește de primele voastre întâlniri.

Leu

Astăzi, se anunță o zi în care vrei să te simți bine, să te distrezi împreună cu persoana iubită și cu prietenii. Dacă vă aflați în vacanță, posibil să intervină niște probleme la locul de muncă și o parte din zi să trebuiască să le rezolvi. Încearcă și nu te enerva, rezolvă rapid ce ai de rezolvat și continua ziua, fără să te lași afectată!

Fecioară

Configurația astrală de astăzi îți pregătește acțiune în zona căminului, unde treburile gospodărești îți vor ocupa cel mai mult timp. Dacă lucrezi de acasă, vei reuși să-ți termini și sarcinile de muncă, dar și treburile în casă. Ești eficientă și știi mereu să te organizezi.

Balanță

Contextul astral de astăzi îți pregătește surprize de la drum, din străinătate, de unde primești vești de la prieteni sau rude plecate. În partea a doua a zilei, poți să faci și niște deplasări pentru aprovizionarea casei sau cele necesare dacă pleci în concediu.

Scorpion

Astăzi primești bani, faci niște comisioane sau o sumă, care trebuia să o primești dintr-o colaborare, intră în conturi. Nu va sta prea mult acolo, pentru că ai de făcut cumpărături. În partea a doua a zilei, faci o vizită unei rude sau unui părinte.

Săgetător

Luna îți traversează astăzi semnul nașterii, așa că vei fi interesată să afli tot felul de lucruri interesante, din alte colțuri ale lumii, poți primi mesaje de la prieteni aflați în străinătate sau poți programa o călătorie. 

Capricorn

Se anunță o zi destul de dificilă la locul de muncă și dacă au loc evenimente sau situații care ți se par că nu ar fi în regulă cu unii dintre colegii tăi, iei atitudine pentru că nu suporți nedreptatea. În partea a doua a zilei, poți face o vizită la medic sau poți avea o întâlnire cu cineva care ți-e mentor și de la care vrei să afli părerea într-o situație.

Vărsător

Astăzi ești prinsă cu un proiect în derulare, însă, dacă ai de făcut niște drumuri prin oraș, este posibil să întâlnești o cunoștință, pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Ești atât de încântată de surpriză, încât vă opriți la o terasă să depanați amintiri.

Pești

Cariera este pe primul loc astăzi. Pentru că îți dorești o promovare, vei depune toate eforturile să-ți demonstrezi abilitățile și experiența acumulată. Îți dorești o mărire salarială și ești determinată să o obții.

Intră in challenge-ul oficial How to Tik Tok!

 

 

related posts

Modifică setările cookies