Horoscop zilnic 13 august 2023. Fecioarele lămuresc lucrurile cu o fostă iubire, Taurii trebuie să rezolve o problemă 


Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 13 august 2023.

Tag-uri: #horoscop zilnic

Berbec

 

Soarele formează, astăzi, un aspect strâns cu Venus, planeta iubirii, în mișcare retrogradă, prin sectorul sentimental și al aventurilor romantice. Contextul astral poate aduce situații neașteptate în dragoste, mai ales dacă ești singură și deschisă unei relații, însă nu este recomandat să iei nici o decizie importantă până pe 4 septembrie, când Venus revine la mișcarea directă.

 

Taur

 

Posibil, astăzi, să te preocupe viața de familie, rezolvarea unor chestiuni, care țin de patrimoniu, o tranzacție imobiliară sau dacă ești singură, de întemeierea unei familii. Conjuncția care se formează între Venus, guvernatoarea ta, în mișcare retrogradă, și Soarele, în tranzit prin casa vieții de familie, anunță evenimente importante în acest domeniu.

 

Gemeni

 

Astăzi, te preocupă clarificarea unor aspecte în planul relațional, în raport cu partenerul sau cu cineva cu care îți dorești să începi o relație. Posibil să apară informații sau vești surpriză, iar lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată, pentru că principiile și credințele tale nu rezonează cu principiile acelor persoane.

 

Rac

 

Astăzi, îți faci planuri financiare, mai ales că Soarele, în tranzit prin casa banilor, formează un aspect strâns cu Venus, în mișcare retrogradă. Până pe 4 septembrie, când Venus revine la mișcarea directă, ar fi bine să eviți speculații financiare sau să iei decizii importante în acest domeniu, pentru că este posibil să te răzgândești sau lucrurile să nu iasă așa cum îți dorești.

 

Leu

 

Aspectul strâns care se formează, astăzi, între Soarele, guvernatorul tău, și Venus, micul benefic, în mișcare retrogradă prin casa personalității, te determină să-ți faci o autoevaluare, însă este important să nu iei decizii până Venus nu revine la mișcarea directă, în 4 septembrie. De asemenea, este posibil să te lași influențată de părerile celor apropiați, însă recomandarea astrelor este să faci ce simți.

 

Fecioară

 

Planul sentimental intră, astăzi, în vizorul tău, mai ales că Venus, planeta iubirii, în mișcare retrogradă, formează un aspec strâns cu Soarele, în tranzit prin casa frământărilor interioare și a trecutului. Posibil să clarifici o situație în raport cu o persoană din trecut, cu care ai avut niște neînțelegeri în urmă cu câteva săptămâni.

 

Balanță

 

Soarele formează astăzi un aspect strâns cu Venus, guvernatoarea ta, în mișcare retrogradă prin casa prietenilor și planurilor de viitor. Posibil cineva din anturaj să aibă nevoie de ajutor, un sfat, de suport și nu vei sta pe gânduri. În partea a doua a zilei, o întâlnire cu prietenii ar putea să-ți aducă implicare într-un nou proiect.

 

Scorpion

 

Soarele formează, astăzi, un aspect strâns cu Venus, micul benefic, în mișcare retrogradă prin casa carierei, imaginii și reputației profesionale. S-ar putea să fii tentată să iei niște decizii importante în planul profesional, însă recomandarea astrelor este să le amâni până la jumătatea lunii septembrie, când și Venus și Mercur vor fi ambele în mișcare directă.

 

Săgetător

 

Posibil comunicarea cu partenerul de cuplu să se desfășoare din ce în ce mai bine și să ajungeți la căi comune și la aceleași viziuni despre viață. Responsabil de acest lucru este și aspectul strâns care se formează între Soare și Venus, micul benefic, în mișcare retrogradă prin casa principiilor și credințelor.

 

Capricorn

 

Astăzi, Venus, micul benefic, în mișcare retrogradă, formează un aspect strâns cu Soarele, din casa intereselor financiare. Este posibil să te preocupe administrarea banilor, pe care îi deții la comun cu partenerul de cuplu sau cu alte persoane din familie, administrarea unei moșteniri sau accesarea unui credit. Recomandarea astrelor este să eviți să iei decizii de natură financiară înainte de 4 septembrie.

 

Vărsător

 

Astăzi, Soarele formează un aspect strâns cu Venus, micul benefic, în mișcare retrogradă, prin casa relațiilor și parteneriatelor. Este posibil să îți dorești clarificarea unor chestiuni, care țin de partea financiară, dar și de cea intimă. Vei da dovadă de multă înțelepciune și răbdare, chiar dacă partenerul nu va coopera prea bine cu tine.

 

Pești

 

Soarele formează, astăzi, un aspect strâns cu Venus, micul benefic, în mișcare retrogradă, prin casa muncii și activităților profesionale. Chiar dacă este o zi de weekend, te preocupă niște propuneri/oferte, pe care le-ai primit în ultima perioadă și ești tentată să le confirmi, mai ales că te mulțumesc din punct de vedere financiar. 

 

related posts

Modifică setările cookies