Horoscop zilnic 23 martie 2020. Berbecii sunt nevoiți să ia o decizie importantă, ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de luni, 23 martie 2020.


Berbec

Posibil să fii nevoită să iei niște decizii importante la locul de muncă, însă simți că nu ești în stare și ți-e teamă să nu greșești. Ascultă-ți intuiția pentru că nu va da greș niciodată!

Taur

Îți contactezi toti prietenii, poate chiar faci un grup online în care discutați tot felul de subiecte importante. Fiecare vă spuneți părerea și posibil, unul dintre voi să vină cu o idee originală de proiect în care să vă implicați. 

Gemeni

Nu este momentul pentru a lua decizii în planul profesional pentru că riști să greșești. Să analizezi, să ceri părerea sau sfatul unor apropiați este în regulă, însă dacă simți că ești confuză și oscilezi între două alegeri, mai bine oprește-te până ești sigură ce direcție vrei să urmezi.

Rac

Ești dezamăgită că a trebuit să îți amâni o călătorie în interes personal în care trebuia să pleci cu cei mai buni prieteni. Nu fii supărată, vezi partea bună a lucrurilor, că ai reușit să îți recuperezi banii investiți! Alege să vizitezi online locurile în care nu mai poți ajunge în următoarea perioadă.

Leu

Preocuparea ta principală de astăzi este pentru sectorul financiar, în special pentru banii pe care îi câștigi de la locul de muncă. Te sfătuiești cu partenerul și faceți un plan pe termen lung pentru a putea să economisiți o sumă mai mare de bani, mai ales dacă aveți de gând să achiziționați un bun de valoare mai mare. 

Fecioară

Relațiile cu ceilalți devin provocatoare. Îți vei da seama cine dintre colegi îți este aliat și cine nu, cine își urmărește interesele personale și evită munca în echipă, pentru că atunci meritale s-ar împărți, iar șefii ar lăuda echipa, nu pe cineva personal.

Balanță

Schimbarea modului de gândire, a muncii și a obiceiurilor legate de sănătate ar putea fi astăzi preocuparea ta principală. Posibil să fii și deschisă să ajuți pe cineva care are nevoie de ajutor, ești mult mai empatică decât de obicei și faci tot ce-ți stă în putere să organizezi sarcinile de serviciu încât să nu aibă nimeni ceva de obiectat.

Scorpion

Este o zi bună pentru a-ți dedica timpul partenerului sau activităților creative sau distractive cu copiii. Totodată, este favorizat studiul, acumularea de cunoștințe și valorificarea unui talent/vocație. 

Săgetător

Preocuparea ta principală de astăzi este familia, viața de familie, relația cu părinții și aranjarea spațiului de locuit, mai ales dacă în viitorul apropiat vei deveni părinte. Partenerul te susține în toate demersurile și activitățile gospodărești și își oferă ajutorul și părinților.

Capricorn

Astăzi trebuie să clarifici o situație apărută în relația cu un prieten. Deși faceți tot posibilul să păstrați aparențele și să nu vă enervați, până la finalul dialogului este posibil sa vă răniți reciproc.Ești dezamăgită de felul cum a evoluat situația și decizi să reiei discuția cu altă ocazie.

Vărsător

Nu e cazul să-ți faci probleme cu banii, pentru că vei găsi soluții ingenioase în următoarea perioadă. În partea a doua a zilei reusești să găsești o soluție și la o problemă din cuplu care trenează de mai multe luni.

Pești

Contextul astral de astăzi îți aduce o stare mai puțin bună, poate o stare de suprasolicitare și este posibil să-ți verși nervii pe toți cei din jurul tău. Încearcă și liniștește-te, pentru că lucrurile nu se rezolvă prin agitație, ci prin calm și răbdare. Partenerul îți este alături.

Ce piese ascultă, obsesiv, românii în plină pandemie de coronavirus

related posts