HOROSCOP 01.03.2010


Primavara a venit chiar in prima zi a saptamanii. Evident, nu de munca iti va arde azi si daca vei vrea sa te bucuram de libertate mai mult decat de obicei, acum este momentul. Seful intelege cum e cu luna femeilor si cu bucuria de a retrai inceputul de primavara, asa ca profita din plin de aceasta bunavointa.
 


PESTI CELEBRI: MONICA CRUZ

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Apar neintelegeri in relatia cu un partener de afaceri. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis! Pentru a depasi momentele tensionate de azi, trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare. Evita discutiile in contradictoriu.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Vei avea o nesperata ocazie de a-ti pune in practica proiectele mai vechi. Discretia se cere a fi pusa pe primul plan, dar asta nu este o problema pentru tine. Relatia cu prietenii te intereseaza parca mai mult decat in mod obisnuit. De realizarile acestora te bucuri si nu pierzi ocazia de a sarbatori impreuna cu ei.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI                                                                                               
Ai de rezolvat o problema personala care presupune si destule sacrificii, inclusiv de timp si financiare. Lucrul acesta te irita la culme si ai tendinta de a lasa totul balta. Nu da curs acestui impuls. Primavara e lunga si vor veni si zile mai norocoase!

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Este o zi buna pentru a pregati planuri de afaceri. Ai sanse mari sa iti imbunatatesti situatia financiara. Dupa-amiaza s-ar putea sa intarzii putin la intalnirea cu prietenii, ceea ce poate duce la discutii in familie. In ceea ce priveste viata sentimentala, fii mai atenta cu partenerul de viata.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Trebuie sa iei o decizie, dar privesti lucrurile diferit astazi: inima iti spune sa mergi mai departe pe o anumita cale, in timp ce mintea se opune vehement. Cui sa dai prioritate? Greu de crezut ca vei gasi o cale de mijloc care sa le impace pe amandoua, dar ar fi bine sa mai ceri o opinie de la altii. Nu de la colegii carcotasi, care zic nu la orice le-ai propune, ci de la persoana iubita, care te poate ajuta sa-ti faci ordine in gandurile. Parerea lui conteaza si clarifica situatia.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Primesti un sfat excelent exact cand aveai mai mare nevoie de el, astfel incat il vei privi pe mesagerul acestuia ca pe salvatorul zilei. Iti va castiga prietenia si recunostinta, pentru ca rolul lui este mai mult decat benefic in situatia de fata. Culmea e ca nu cere nimic in schimb, ci este un ajutor neconditionat, oferit din inima. Nu ti-ar placea sa stii ca ii este un pic mila de situatia in care te afli, deci mai bine privesti totul ca pe un semn de simpatie.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu ceda tentatiei de a face o miscare mult prea rapida, din cauza unor motive sentimentale, caci vei avea de suferit. Viata personala si chiar viitorul iti pot fi date peste cap. Totusi, inspiratia in dragoste ar trebui sa fie la cote maxime, dar, si aici, va trebui sa nu te grabesti si sa te apropii incet, incet, adaugand cate putin intr-o relatie, daca vrei sa fie una de lunga durata.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu te lasa prada vreunei depresii, ci forteaza-te sa mergi inainte. Ai multe de castigat din participarea la activitati in comun, din socializarea cu persoane care au aceeasi deschidere profesionala cu tine. Ideile tale vor avea impactul dorit si vor fi bagate in seama numai daca le vei analiza impreuna cu colegii, colegele sau altcineva priceput.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu te poti plange de lipsa de energie, dar ai tendinta sa te implici in prea multe activitati si nu mai reusesti sa le si finalizezi. Unele din problemele cu care te confrunti ti se par greu de depasit, ceea ce te face mai pesimist. Cateva ore de odihna te vor ajuta sa te pui pe picioare. In societate nu reusesti sa te manifesti si acest lucru te nemultumeste.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                
Astazi nu este indicat sa semnezi documente oficiale sau sa te ocupi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile tale. Nu te lasa demoralizata si nu renunta la planurile de schimbare! Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie activitatilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine si partenerul de viata te ajuta sa depasesti toate dificultatile.
Astazi nu este indicat sa semnezi documente oficiale sau sa te ocupi de afaceri. Cei din jur nu sunt de acord cu ideile tale. Nu te lasa demoralizata si nu renunta la planurile de schimbare! Ar fi bine sa acorzi mai multa atentie activitatilor casnice. Pe plan sentimental, totul merge bine si partenerul de viata te ajuta sa depasesti toate dificultatile.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                 
Reusesti sa ii convingi pe cei din jur (fara mari eforturi) ca meriti mai mult decat ti se ofera acum. Cererile devin enervante pentru colegi, in timp ce pe plan personal lipsa de relaxare devine prea evidenta in comportamentul tau sexual fata de partener. Ai parte de prea multe evenimente incomode, dar care iti vor aduce bani foarte multi.\
Reusesti sa ii convingi pe cei din jur (fara mari eforturi) ca meriti mai mult decat ti se ofera acum. Cererile devin enervante pentru colegi, in timp ce pe plan personal lipsa de relaxare devine prea evidenta in comportamentul tau sexual fata de partener. Ai parte de prea multe evenimente incomode, dar care iti vor aduce bani foarte multi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE  

Este posibil ca astazi sa fii putin cam abatuta sau obosita si sa nu ai chef sa iti stabilesti un program impreuna cu partenerul de cuplu. Incearca sa fii sincera cu tine si cu ceilalti, pentru ca daca te ascunzi in spatele unor minciuni care par extrem de nevinovate, vei avea de pierdut.
                                                           
 

related posts

Modifică setările cookies