HOROSCOP 01.07.2010


De azi, timp de 2 zile, Luna se va afla in Pesti, si astfel vom avea mai mult timp de relaxare si chiar daca emotiile pot fi mai puternice vom putea sa facem fata unor situatii neasteptate mult mai bine decat in zilele care au trecut. Este o zi in care putem sa punem la cale planuri noi, atat timp cat Marte se intelege foarte bine cu Mercur care ajuta foarte mult pe plan mintal. Sunt favorizate intalnirile pasionale.


RACI CELEBRI: KRISTEN BELL

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Cu Luna in Pesti, azi ai toate sansele sa revii la sentimente mai bune si chiar sa faci o calatorie importanta. Probabil te pregatesti de concediu si atunci toate lucrurile trebuie sa fie aranjate exact asa cum trebuie. Va trebui sa treci peste anumite bariere pentru a reusi sa convingi niste persoane de ideile tale. Este o zi foarte buna pentru a comunica lucruri importante sau sa semnezi acte.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai un fel de altruism care ii va surprinde azi pe ceilalti. Unele probleme legate de bani par a se rezolva si primesti o veste buna legata de un imprumut. Azi poti fi extrem de creativa asa ca daca lucrezi intr-un domeniu artistic, vei fi extrem de apreciata.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Chiar daca ceilalti vor fi confuzi in ceea ce priveste unele sentimente, tu stii exact ce trebuie sa faci si vei incerca sa ii ajuti si pe ceilalti sa isi dea seama de asta. Nu incerca totusi sa iti impui punctul de vedere. Sunt favorizate intalnirile amoroase.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Energia ta mintala este excelenta, asa ca azi iti poti spune punctul de vedere pentru ca agumentele tale sunt extrem de solide. Ai ocazia acum sa te afirmi in societate si chiar sa incepi proiecte importante care vor insemna ceva pentru tine. Ar fi bine sa iti folosesti creativitatea de a iesi cu bine dintr-o situatie.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Este o zi foarte buna de a manifesta iubirea fata de persoanele dragi si apropiate. Vei sti exact ce sa faci si cum sa comunici toate acestea. Nu este necesar ca azi sa-ti faci probleme prea multe legate de probleme mai marunte. Daca azi ti se va ivi o oportunitate legata de cariera ta, nu o rata!

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE        
Chiar daca te simti extrem de energica nu incerca sa te implici in domenii care te depasesc. Poate fi vorba chiar de anumite munci fizice. Ar fi bine pentru tine sa nu iei o decizie importanta azi si nici sa visezi la lucruri irealizabile. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
In general esti foarte buna in a comunica gandurile tale si mai ales de a puncta acele lucruri importante dintr-o discutie. Dar azi nu trebuie sa te alarmezi daca unele persoane iti vor spune ca nu inteleg nimic din ce le spui. E bine ca azi sa preiei initiativa si sa nu te feresti de noi proiecte.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Chiar daca buzunarul tau este cam gol, incearca sa te comporti ca si cum banii nu ar conta. Imaginatia ta te va ajuta foarte mult. Relatiile cu partenerul sunt foarte bune si nici in cariera nu stai atat de rau cum crezi. Fii gata pentru o schimbare!

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Nu e cazul sa te ingrijorezi prea tare pentru ca starile tale se afla la extreme. Poate nu poti controla toate circumstantele unei actiuni dar nici nu trebuie sa dai prea multa importanta unor amanunte care iti pot strica buna dispozitie. Poate fi o zi excelenta, dar asta va depinde doar de tine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Iti place sa crezi ca esti mai corecta decat multe persoane dar asta nu inseamna ca trebuie sa te si bati cu pumnul in piept pentru asta. Lasa-i pe ceilalti sa aprecieze asta. In rest, azi poti avea succes in tot ce iti propui si este o zi foarte buna pentru a iesi in oras cu persoana iubita si sa te distrezi.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E cazul sa nu mai incerci sa iti intelegi prietenii sau sa incerci sa ii convingi sa fie practici atunci cand abordeaza o problema. Nu isca discutii fara sens si nici nu incerca sa schimbi lumea, pentru ca nu vei reusi. Este o zi foarte buna pentru a socializa dar si pentru a pune bazele unei noi afaceri. Planul financiar este foarte bine aspectat dar incearca sa nu iei decizii pripite. Sfatuieste-te cu cineva apropiat. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ar fi bine ca azi sa poti trece peste unele probleme pe care le vei avea la locul de munca pentru ca de acolo pot veni unele probleme neasteptate. Chiar daca ai nevoie de nsite bani, urgent, vei vedea ca lucrurile se vor rezolva chiar mai repede decat crezi. Evita sa discuti in contradictoriu.

related posts

Modifică setările cookies