HOROSCOP 01.10.2010


Luna in Rac aduce la suprafata, pentru fiecare dintre noi, o intreaga paleta de sentimente si emotii. E adevarat ca vom fi mai protective, fie ca vorbim de relatie, familie, copil sau job. Pe de alta parte Mercur ne va indemna sa spunem mai mult decat este necesar sa spunem si e foarte posibil sa facem rau prin cuvinte. 


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vei avea probleme serioase in a te decide asupra drumului pe care il ai de urmat. Anumite decizii nu trebuie luate neaparat in acest moment, dar azi vei discerne foarte bine ce posibilitati ai. Incearca sa fi mai intai corecta fata de tine insuti si apoi fata de ceilalti. Nu te agita daca simti ca pierzi din vedere anumite lucruri generale, atat timp cat pana la urma vei ajunge la un anumit echilibru.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Fii cat de flexibila poti si lasa orgoliile la o parte, mai ales cand va veni vorba de partenerul tau. Fii draguta si sincera si vei avea de castigat.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Azi primesti vesti contradictorii: una calda, una rece. De asemenea vei avea o surpriza placuta din partea unei prietene care te va sustine in ceva foarte important pentru tine.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
In planul relatiei mai bine gaseste o cale de mijloc decat sa cauti sa te certi fara sens. Schimbarile tale de dispozitie iti vor juca feste si ar fi recomandat sa nu provoci pe nimeni azi la certuri. Ar fi bine sa iti asculti intuitia si sa ramai atenta la tot ceea ce se intampla pentru ca nu trebuie sa pierzi o oportunitate interesanta azi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Preferi sa ramai cu picioarele bine infipte in pamant si sa nu te avanti mai departe, pe teritorii necunoscute. Ar fi bine totusi sa incepi sa sondezi si necunoscutul pentru ca in acest fel nu vei mai evolua, mai ales ca vei avea nevoie, in viata ta, si de un strop de creativitate sau ii putem spune chiar magie. Zilele acestea poti pune bazele unei fundatii pentru un proiect important.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Ideile tale pot fi foarte greu de pus in practica asa ca, incearca sa gasesti persoana potrivita pentru a-ti pune in practica ideile. Este mai bine sa lamuresti acum aspecte legate de relatia pe care o ai cu partenerul sau cu un prieten apropiat. Iti va fi mai usor pe viitor daca acum iti vei stabili clar limitele.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Tu crezi despre tine ca esti destul de atenta la nevoile celorlalte persoane, dar de fapt nu treci mai departe de propria ta ambitie. Inainte de a crede ca oamenii sunt la fel, intreaba-i ce vor ei de fapt. In relatie ai tendinta de a ascunde anumite lucruri fata de partener si atentie ca acestea sa nu se intoarca impotriva ta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Comunicarea cu partenerul este perfecta doar ca e posibil sa fiti nevoiti sa amanati ceva, dar nu din cauza unuia dintre voi. De asemenea, vei avea o surpiza placuta din partea unei prietene care te va sustine in ceva foarte important pentru tine.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Desi iti merge bine in planul relatiilor personale vei avea ceva de tras in ceea ce inseamna comunicarea la locul de munca. Aici sunt ceva probleme care, daca nu le vei putea rezolva azi, le vei rezolva in alta zi. In planul relatiei mai bine gaseste o cale de mijloc decat sa cauti sa te certi fara sens.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ar fi bine sa reusesti sa lasi in urma esecurile din ultima vreme si sa poti merge mai departe. Incearca sa ai ceva mai multa incredere in fortele proprii si vei vedea ca ai luat decizia potrivita. Nu incerca sa iti neglijezi treburile curente, rutina de zi cu zi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Esti usor distrasa azi si vei avea neplaceri la locul de munca pentru ca nu te poti focusa pe acele lucruri importante si care ar trebui sa insemne indeplinirea sarcinilor uzuale. In planul sentimental pot aparea ceva probleme si o tensiune nedorita. Atentie la drumurile pe care le faci pentru ca esti predispusa la accidente.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Suferi o deziluzie din cauza cuiva apropiat, foarte drag tie. Esti extrem  de vulnerabila si vei descoperi oameni minunati care stau langa tine si sunt gata sa te sustina. Nu mai incerca sa analizezi orice si pe oricine. Bazeaza-te pe intuitia ta.

related posts

Modifică setările cookies