HOROSCOP 02.07.2010


Este o zi foarte potrivita sa iei cele mai bune decizii. Poate exista chiar o anumita legatura intre ratiune si simtire pe care nu o vei mai intalni prea curand. Cu siguranta, azi vei face exact ceea ce trebuie, nici mai mult, nici mai putin.
 


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca azi iti doresti sa acorzi ajutorul tau benevol, nu insista prea mult la acei oameni care sigur nu vor intelege ceea ce vrei tu de fapt. E posibil ca tot azi sa iti revina anumite frustrari si temeri pe care credeai ca nu le mai poti simti. Ar fi bine sa iti poti controla sentimentele pentru a putea sa treci mai usor peste un eveniment mai neplacut. Este o perioada foarte buna pentru calatorii, pentru decizii si planuri de pus in aplicare.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Este o zi foarte incarcata, mai ales emotional. Vei avea parte de multe surprize placute si chiar daca te vei lansa in niste discutii contradictorii, vei avea oportunitatea sa transformi o situatie neplacuta intr-una pozitiva. Ar fi bine sa apreciezi lucrurile pe care le ai deja, in timp acelea pe care ti le doresti pot ramane doar la stadiu plan, dar asta nu va insemna niciodata ca vei abandona vreun vis pe care il ai.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este o zi foarte buna pentru comunicare, pentru rezolvarea acelor lucruri care pana acum pareau fara iesire, ideile iti pot veni mai repede decat crezi. Totusi nu incerca sa pui calul inaintea carutei fara a avea un temei foarte mare de a incepe ce ai planuit. Poate este cazul sa te relaxezi si sa te gandesti la lucruri mai concrete, cum ar fi ce faci in acest week-end.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
La locul de munca vei avea parte de niste probleme cu o persoana care va face ceva atat de neasteptat pentru tine incat iti va fi foarte greu sa te repliezi. Dar vei reusi sa faci lucruri la fel de neasteptate si sa poti trece cu vederea unele greseli ale colegilor, cel putin la locul de munca.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu vei face eforturi prea mari in a spune exact ceea ce trebuie la momentul potrivit. Azi iti va fi foarte usor sa obtii cam tot ceea ce iti doresti. Vei reusi sa rezolvi unele probleme sentimentale si sa comunici partenerului exact ceea ce asteapta de la tine. Ar trebui sa nu-ti mai faci griji in legatura cu planul financiar pentru ca ti se vor ivi niste oportunitati importante.


SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE        
Vrei sa iti asiguri foarte clar fiecare pas pe care intentionezi sa-l faci, dar ar fi bine cateodata sa ai si putina incredere. Mai bine incearca sa iti temperezi nerabdarea si numai astfel  vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus. Chiar daca azi vei avea parte de lucruri sau situatii nefamiliare te vei descurca mai bine decat ai crede.
 
CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Iti poti exprima sentimentele azi si in acelasi timp vei reusi sa iti creezi anumite momente placute si relaxante. Vei reusi sa ramai deschisa unor noi propuneri, unor noi situatii fara a mai analiza fiecare cuvant sau emotie pe care pana acum o tineai sub control.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Chiar daca la inceputul zilei vei avea parte de ceva confuzie si neintelegeri, asta nu inseamna ca cineva incearca sa te evite sau sa iti creeze clar disconfort. E cazul sa nu mai iei atat de personal lucrurile si nu judeca prea aspru persoanele din jurul tau. Partenerului ar fi bine sa-i lasi spatiu si timp de respirat si comporta-te exact la acelasi nivel pe care tu il astepti de la ceilalti. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Nu iti va fi usor sa iti exprimi sentimentele azi, dar pentru anumite persoane va trebui sa iti faci curaj si sa spui ceea ce ai pe inima. Chiar daca raspunsul nu este cel asteptat asta nu inseamna ca trebuie sa te descurajezi. Evita totusi sa te enervezi si gandeste-te ca fara a iti spune parerea nici nu vei afla exact in ce pozitie te afli. Totusi, urmareste cu atentie reactia celorlalti si nu merge mai departe daca situatia nu o cere.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te vei trezi azi cu o veste buna si una proasta si important este sa stii exact ce sa faci cu informatiile primite. O mica discutie in familie se termina cu bine, dar in ceea ce priveste relatia personala vei avea mici probleme de adaptare. Incearca sa fi cat mai sincera cu partenerul si vei reusi sa il pastrezi, altfel vei continua sa traiesti intr-o situatie care nu te reprezinta. 


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Esti mai rationala decat de obicei si vei reusi sa iei cele mai bune decizii. Sunt favorizate examenele si drumurile pe care le vei face azi. Comunicarea se afla la cote maxime la tine si astfel vei reusi sa treci peste cele mai complicate momente ale zilei. Daca ti se va cere ajutorul nu spune “nu”.


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai idei bune azi, iar la locul de munca vei fi apreciata si e foarte posibil ca o noua colaborare sa iti aduca un venit in plus. Oricum ar fi lucrurile, incep sa se aseze pentru tine si vei reusi sa faci anumite lucruri care alta data ti s-ar fi parut imposibile. Daca peste acestea vei adauga si intelegere vei avea si mult succes in anturaj, iar prietenii te vor sustine.
 

related posts

Modifică setările cookies