HOROSCOP 02.08.2010  


Dupa un weekend dificil, ai putea sa rasufli usurata. Incepe o saptamana mai calma, iar Luna in Taur te va ajuta sa ai aceasta stabilitate. Cu toate acestea, toate celelalte aspecte te vor indemna la diverse schimbari pe care ar trebui sa le faci cu zambetul pe buze. 
 


LEI CELEBRI: Kate Beckinsale

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu e o situatie foarte confortabila la locul de munca si e foarte posibil sa asisti sau sa fii implicata in conflcite fara a fi pregatita pentru asa ceva. Esti preocupata de probleme legate de familie, camin si e foarte posibil sa faci o schimbare in aceasta privinta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E foarte posibil sa accepti azi sa faci un drum in interes de serviciu. Chiar daca la inceput nu prea iti convine situatia, dupa anumite discutii cu apropiatii iti vei da seama cat esti de norocoasa. Logica ta de fier va fi imbatatbila azi, asa ca bazeaza-te pe ea.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu este o zi favorabila pentru a stabili proiecte, planuri de afaceri sau chiar o parteneriere pe care o asteptai de mult. Din pacate, conditiile nu mai sunt cele de acum cateva luni, asa ca ar trebui sa fii atenta. Familia va avea nevoie de tine, dar se pare ca nu esti preocupata de aceleasi lucruri si de aici mici conflicte cu persoanele apropiate.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
S-ar putea ca problemele cu anturajul sa persiste, dar din fericire partenerul va fi alaturi de tine, orice decziie ai lua. Poate e cazul sa incepi sa faci anumite schimbari in ceea ce priveste obiceiurile tale sau sa schimbi ceva in rutina ta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Se pare ca unele probleme financiare se vor acutiza si chiar va trebui sa faci anumite reduceri de cheltuieli si sa fii mai chibzuita. Poti face anumite schimbari in casa sau poate va fi necesar sa faci niste reparatii.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Incepand de azi, e foarte posibil sa faci investitii financiare in casa sau in imobile. Putina prudenta nu ar strica niciodata. Ar fi bine sa incerci sa nu te certi cu anumite persoane apropiate tie doar pentru ca tu consideri ca ai dreptate. Ai foarte multe lucruri de rezolvat, asa ca ar fi bine sa nu pierzi din vedere imaginea de ansamblu.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
                                                                
Ar fi bine sa iti poti lua o mica vacanta pentru ca starea ta la locul de munca si cu partenerii de afaceri nu va fi una dintre cele mai bune. Ai foarte multe idei originale, dar inainte de a pune pe hartie totul incearca sa evaluezi si pagubele, nu numai succesele. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE      
                                                                
Comunicarea cu persoana iubita este foarte buna si de aceea ar fi cazul sa iesi in oras sau sa incerci sa stabilesti niste punti de comunicare foarte importante pentru viitor. Azi iti vei face timp sa rezolvi probleme casnice.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi sunt avatajate relatiile cu persoanele mai tinere sau cu copiii. Ar trebui sa fie o zi perfecta pentru relaxare, dar asta va depinde numai de tine. Nu incerca sa te agati numai de probleme, pentru ca poti vedea si orizonturi mai clare acum.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Exista ceva relatii incordate in camin, poate cu familia sau poate ceva legat strict de casa, de aceea ar fi bine sa nu dati curs unor provocari. Cantareste foarte bine ce se intampla si de abia apoi ia o decizie.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
NU stai foarte bine la capitolul dragoste, dar asta va insemna ca trebuie sa-ti rezolvi anumite probleme pana nu va fi prea tarziu. Incearca sa comunici mai bine cu cei din jur si nu uita ca, uneori, adevarul poate fi cea mai buna politica pe care o poiti aplica in situatii dificile.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
O situatie mai putin complicata la locul de munca iti poate elibera un pic din stresul pe care il aveai pana acum. Din pacate nu acelasi lucru se poate spune de planul personal care devine din ce in ce mai complicat. Incearca sa te bazezi mai mult pe o prietena foarte apropiata care te poate ajuta mai mult decat iti inchipui.

 

related posts

Modifică setările cookies