HOROSCOP 03-04.07.2010


In acest weekend spontaneitatea este la ea acasa, asa ca daca v-ati facut deja un program, asteptati-va sa nu fie respectat intocmai. E foarte posibil sa traim toate lucrurile la maxim sau sa nu le traim deloc. Exista o anumita balanta care va fi inclinata ori intr-o parte ori in cealalta. Totodata vor fi niste zile in care ne putem manifesta intr-un mod mai optimism si vom avea oportunitati neasteptate.


RACI CELEBRI: VIN DIESEL

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca este weekend, tu vei fi extrem de preocupata de cariera ta si chiar de a face fata unor cereri de la locul de munca. Poti obtine multe lucruri pozitive daca eviti un conflict gratie creativitatii si intuitiei. Va trebui sa iei o decizie importanta intr-o problema sentimentala.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai planuri legate de anumite tranzactii sau de achizitii importante. Inainte de a semna vreun documente te sfatuiesc sa fii atenta. Ar fi bine ca indrazneala ta sa fie ceva mai mult decat a lua decizia potrivita. Priveste dincolo de aparente si vei avea numai de castigat. Atentie la anumite schimbari pe care ti le doresti dar nu vor fi in concordanta cu ceea ce ai stabilit deja cu familia ta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Exista anumite tensiuni in relatia actuala asa ca ar trebui sa acorzi o atentie mai mare partenerului. Accepta sfatul unor prieteni chiar daca nu consideri oportuna interventia lor. Multe probleme ai de rezolvat in acest weekend si este posibil chiar sa rezolvi anumite lucruri de la locul de munca. Ar fi bine sa accepti ca de la sine unele evenimente care se petrec pentru a evita frustrarea.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E cazul sa iti regasesti echilibrul si atunci vei avea nevoie de un anumit ajutor. Nu te feri de prieteni si nici nu incerca sa ramai in casa. Socializeaza in aceste zile pentru a putea sa iti regasesti acele resurse pierdute. Chiar daca visele tale par a se pune greu in miscare e mai bine sa treci printr-o perioada de transformare si de de asteptare decat sa faci lucrurile in pripa. Este cazul sa ceri parerea celorlalti, desi nu iti doresti asta. Poate e cazul sa pleci intr-o calatorie sau chiar sa primesti musafiri, persoane care nu le-ai vazut de mult.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Chiar daca ti-ai facut deja programul incearca sa nu te superi daca acesta se va schimba. Este o provocare pentru tine sa incerci sa tii pasul cu ceilalti pentru ca de fapt nu iti doresti decat sa faci singura anumite lucruri. Din pacate nu vei putea face asta si atunci va trebui sa socializezi. Incearca sa iti faci curaj si sa rezolvi unele probleme sentimentale.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE         
Nu sunt zile foarte bune in care sa te poti intelege cu copiii sau cu persoanele mai tinere. Esti un pic cam prea rupta de realitate pentru a aface lucruri serioase in acest weekend. Mai bine relaxeaza-te, distreaza-te si incearca sa nu te ocupi de tranzactii financiare sau tot ce este legat de bani. Sunt zile bune pentru a-ti folosi imaginatia si creativitatea. Nu neglija odihna!

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
Ai ceva probleme legate de camin, de casa, o schimbare sau chiar niste probleme mai vechi. Ai ocazia sa fii originala si sa poti face numai acele schimbari pe care ti le doresti. Dar atentie la ce iti doresti! Pentru ca s-ar putea indeplini. Ar fi bine sa te organizezi mai eficient pentru a reusi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Noi si diferite activitati vei avea de facut in acest week-end in incercarea ta de a scapa de rutina. E posibil sa reactionezi destul de exagerat in acest sens asa ca ar fi bine sa te temperezi un pic. Ar fi bine sa nu faci anumite promisiuni doar pentru ca nu stii exact cum sa reactionezi la niste propuneri. Incearca sa te gandesti daca vei putea respecta aceste promisiuni.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Esti tentata sa incepi un nou proiect, dar ar trebui sa ai mare grija sa nu implice neaprat o investitie din partea ta. Ar fi bine sa nu fortezi prea mult lucrurile din dorinta ta de afirmare si de schimbare. Nu-ti bate capul cu cu opiniile si parerile celorlalti pentru ca la urma urmei nu e vorba de viata lor ci de a ta. Sunt avantajate calatoriile sau deplasarile in interes de serviciu.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ar trebui sa acorzi o atentie desoebita nivelului mare de energie pe care il ai si pe care esti dispusa sa-l consumi imediat. Crezi ca poti face orice si mai ales esti dispusa sa actionezi axact asa cum iti dicteaza constiinta. Ar fi bine sa te temperezi un pic si sa incerci sa nu te arunci cu capul inainte.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   
Nu iti va fi usor sa iti mentii pragmatismul atat timp cat intervin lucruri neasteptate in acest weekend. Nu este vorba ca nu vei stii ce sa faci, dar e foarte posibil sa nu stii exact ce sa faci mai intai. Foloseste o prioritizare a evenimentelor si a lucrurilor care trebuie facute. Sau daca nici asa nu merge, foloseste-ti intuitia.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Chiar daca vei avea de unde alege in a face ceva sau a nu face, va trebui sa stii exact ca responsabilitatile tale vin pe primul plan. Atentie la anturaj pentru ca e foarte posibil sa superi anumiti prieteni cu atitudinea ta. Acorda atentie deosebita partenerului si familiei pentru ca au nevoie de ajutorul si suportul tau.

related posts

Modifică setările cookies