HOROSCOP 03.08.2010


Ar trebui ca azi sa devii un pic mai practica si sa reusesti sa rezolvi multe probleme ramase nerezolvate, din mai multe motive. Nu sunt deloc binevenite manifestarile orgolioase, iar persoanele care vor fi prea incapatanate ca sa inteleaga ca unele probleme se pot rezolva si in alt fel vor avea numai de pierdut. Este o zi foarte buna pentru a comunica in planul carierei sau in cel de afaceri. E bine sa semnezi astazi contracte importante sau chiar sa stabilesti proiecte viitoare de mare anvergura.
 


LEI CELEBRI: Mihaela Radulescu

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Situatia ta financiara se va mai stabiliza incepand de azi si de aceea ar fi bine sa acorzi anumite sanse unor oportunitati care ti se ivesc. Oricum ar fi, azi vei redescoperi  noi sensuri ale cuvintelor „foarte ocupata”.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Atentie mare la cheltuieli fara sens, pentru ca azi cu toate eforturile tale de a fi mai cumpanita, nu vei reusi sa faci asta. In dragoste, ar fi bine sa lasi din orgolii si sa comunici mai cinstit cu persoana iubita, mai ales daca este vorba de ceva ce isi doreste si ii este foarte greu sa iti spuna. Odata depasita aceasta bariera, veti reusi sa petreceti o seara minunata impreuna.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Astazi ai tendinta sa exagerezi foarte multe lucruri si ar fi bine sa iti stabilesti foarte clar prioritatile din acest moment pentru a duce la capat macar obligatiile zilnice. Esti mult prea indulgenta fata de partener si vei reusi sa te enervezi daca nu iti vei recunoaste greselile tale mai intai.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Chiar daca visele tale sunt considerate nerealiste de catre ceilalti asta nu inseamna ca trebuie sa te simti vinovata pentru ca din cand in cand e permis sa si visezi. Esti extrem de optimista azi si de aceea foarte multe lucruri se vor indrepta in directia potrivita.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Poti specula fara griji azi in legatura cu aproape orice: de la afaceri, relatii, bani..etc. Ar fi foarte bine sa ai si pe cineva langa tine, de incredere, care sa-ti spuna si cand te poti opri.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu ar mai trebui sa te preocupe faptul ca vei castiga sau vei pierde ceva azi, ci doar faptul ca nu mai trebuie sa demonstrezi nimic, nimanui. Important acum la tine este sa poti lua deciziile potrivite pentru tine, nu si pentru ceilalti – asa cum ai facut pana acum. Viata sociala este importanta, dar nu atat de importanta cum ar parea la prima vedere.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Poti descoperi azi lucruri interesante atat despre o idee mai veche cat si despre anumite persoane importante din viata ta. Ai puterea de a vedea dincolo de aparente si asta iti va crea o anumita problema in legatura cu o decizie tocmai luata. Important este ca, indiferent daca te vei razgandi sau nu, aflarea adevarului va fi cel mai bun lucru care ti s-a intamplat in ultima vreme.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Ai un anumit magnetism azi si iti vei da seama de acest lucru imediat ce unele persoane iti vor face avansuri. Cel mai bun lucru care va decurge din asta va fi cresterea increderii in sine. Nu este un bun moment in care sa-ti reafirmi sus si tare independenta fata de paretner, pentru ca vor fi doar vorbe goale.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Iti va fi foarte greu azi sa te abtii de la anumite lucruri pe care in mod normal le faci. Si atunci va trebui sa aplici autodisciplina pentru a reusi sa te achiti de obligatiile normale, zilnice. Nu accepta prea multe responsabilitati azi pentru ca nu vei putea sa le duci pana la capat. 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incearca sa termini tot ce incepi si nu te hazarda in anumite planuri care nu au o anumita finalitate, cel putin in prezentul apropiat. Incearca sa iei totul „bucata cu bucata” si vei vedea ca poti duce la capat sarcini mult mai grele decat te-ai fi asteptat.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E psoibil ca azi sa primesti anumite plangeri legate de modul in care lucrezi cu oamenii din jur. Incearca sa nu iei totul foarte personal si nu lua drept critica un lucru care se dorea a fi doar un feedback. Ar fi bine sa lasi orgoliile la o parte si sa asculti cu atentie si ce spun cei din jurul tau. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi vei deveni mult prea critica fata de anumite persoane, asa ca vei fi judecata ca atare. Daca nu-ti va placea o anumita situatie, incearca sa o intelegi si din punctul altora de vedere, nu doar din perspectiva ta. Asa vei salva multe discutii aprinse care pot avea loc pe marginea unui subiect insignifiant la baza. Ar fi foarte bine daca te-ai lasa condusa de instinct.

 

related posts

Modifică setările cookies